Evenimentul Zilei > Social > MORTEA SUSPECTĂ a unui om de afaceri român! A fost găsit decedat, cu RĂNI la gât
MORTEA SUSPECTĂ a unui om de afaceri român! A fost găsit decedat, cu RĂNI la gât

MORTEA SUSPECTĂ a unui om de afaceri român! A fost găsit decedat, cu RĂNI la gât

Un om de afaceri din oraşul Fălticeni a fost găsit mort, în locuința sa, cu răni fatale în zona gâtului. Autoritățile au deschis o anchetă și nu exclud un jaf urmat de crimă sau o sinucidere.

După ce bărbatul nu a răspuns la telefon mai multe zile, fratele lui s-a speriat și s-a dus să vadă ce s-a întamplat. Conform Antena 3, casa era răvăşită, iar victima,zăcea prăbuşit la pământ.

Un martor spune că omul de afaceri a fost înjunghiat cineva în casă. Victima deţinea un club în oraşul Fălticeni, iar cunoscuţii acestuia spun că se ocupa şi de schimbul de valută. Un alt vecin a declara că „cineva a intrat să fure bani sau chestii din astea. Dar nu ştiu sigur. Avea bani multi in casa tot timpul”. 

Criminaliştii au ridicat probe de la faţa locului şi au început cercetările pentru moarte suspectă. În clipa de faţă poliţiştii şi procurorii iau în calcul amble ipoteze: atât cea a crimei cât şi cea a unei sinucideri.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.