Evenimentul Zilei > Social > Monica Pop, atac furibund la adresa premierului Florin Cîțu. „Este crimă cu premeditare”
Monica Pop, atac furibund la adresa premierului Florin Cîțu. „Este crimă cu premeditare”

Monica Pop, atac furibund la adresa premierului Florin Cîțu. „Este crimă cu premeditare”

Medicul Monica Pop atrage atenția cu privire la vaccinarea copiilor antipoliomielitic și antirujeolic, în contextul anunțului făcut de către ministrul sănătății, Ioana Mihăilă, care l-a acuzat direct pe premierul Florin Cîțu pentru lipsa de resurse financiare pentru asigurarea unor programe de sănătate printre care se numără și vaccinarea copiilor.

Medicul Monica Pop l-a atacat pe Florin Cîțu. „Dacă e real și nu se repară…”

După anunțul ministrului sănătății, medicul Monica Pop a transmis un mesaj în care subliniază importanța vaccinării copiilor în cazul bolilor care reprezintă o adevărată amenințare. Cadrul medical spune că lipsa de finanțare a programelor de vaccinare pentru copii este „crimă cu premeditare”, iar viețile acestora nu sunt „o monedă de schimb în disputele politice”.

„Refuzul finanțării pentru vaccinurile pentru copii, aprobate și obligatorii de zeci de ani (antipoliomielitic și antirujeolic), e cel mai grav lucru întâmplat până acum privitor la sănătatea copiilor din România! Colegii medici nu spun nimic???!!!

Doamna ministru a spus la conferința de presă că domnul premier a refuzat această finanțare, spunând că nu e o urgență! Este urgență! Una mare! Dacă e real și nu se „repară” imediat, e o adevărată CRIMĂ CU PREMEDITARE!

Nevaccinați cu aceste vaccinuri arhicunoscute, trecute în schemele obligatorii de vaccinare de aproape 100 de ani, copiii atinși vor muri sau vor rămâne cu grave sechele loco-motorii pe viață. Dacă OMS a hotărât cu atâta timp în urmă ca aceste vaccinuri să fie făcute fiecărui copil de pe planetă, înseamnă că PERICOLUL EXISTĂ!

„De necrezut! Viața oamenilor nu e o monedă de schimb în disputele politice”

Pentru Covid, la care mortalitatea e de 0,1- 0,2%,  s-au găsit bani pentru 120.000.000 de doze, număr NE-necesar pentru o populație vaccinabilă de maximum 13-14.000.000 de oameni, iar pentru vaccinurile anti-maladii grave în care mortalitatea e muuuuult mai mare, iar izbucnirea unei asemenea epidemii la noi (și oriunde) ar ucide sau schilodi mii și mii de copii, nu s-au gasit??!!

De necrezut! Vina e deopotrivă și a guvernului, dacă nu a finanțat, dar și a ministrului care nu a spus la timp despre această gravă problemă, daca e reală!!! Viața oamenilor, copii sau adulți, din țara asta NU E O MONEDĂ DE SCHIMB ÎN DISPUTELE POLITICE!!!”, a scris Monica Pop, pe pagina sa de Facebook.

Ioana Mihăilă l-a acuzat, sâmbătă, pe premierul Florin Cîțu, că nu a alocat în timp util suficiente fonduri pentru Sănătate și ministerul nu mai are bani nici pentru personalul medical, nici pentru spitale sau anumite programe de sănătate.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: