Evenimentul Zilei > Justitie > Monica Iacob Ridzi, internată de urgență în Spitalul de Boli Infecțioase Cluj
Monica Iacob Ridzi, internată de urgență în Spitalul de Boli Infecțioase Cluj

Monica Iacob Ridzi, internată de urgență în Spitalul de Boli Infecțioase Cluj

Fostul ministru al Tineretului și Sportului, Monica Iacob Ridzi a fost internată de urgență la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca, anunță Gazeta de Cluj.

Oficialii Penitenciarului Gherla, unde aceasta îşi execută cei cinci ani de închisoare în regim semideschis, au fost de acord ca fostul ministru să primească tratament specializat după ce aceasta a prezentat simptome grave ce i-ar fi pus în pericol starea de sănătate. Potrivit purtătorului de cuvânt de la Penitenciarul Gherla, Ridzi nu va zăbovi mult în spital și se va întoarce în celulă.

Date personale despre starea dânsei și afecțiunile suferite nu pot să vă comunic. Într-adevăr este internată la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca și urmează în curând să se întoarcă la Penitanciar. Din câte știu, astăzi va fi externată” a declarat acesta pentru Gazeta de Cluj.

Luna trecută Ridzi a reuși să iasă din închisoare pentru trei zile pe motiv de bună purtare. Fostul ministru a jucat, în penitenciar în mai multe piese de teatru puse în scenă chiar în Penitenciarul Gherla. Pe lângă familie, acesta a fost vizitată în închisoare și de fostul premier, Emil Boc. 

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: