Evenimentul Zilei > Monden > Momente grele pentru Andreea Marin. S-a întâmplat în trafic. „Am ajuns la spital, cu simptome de preinfarct”
Momente grele pentru Andreea Marin. S-a întâmplat în trafic. „Am ajuns la spital, cu simptome de preinfarct”

Momente grele pentru Andreea Marin. S-a întâmplat în trafic. „Am ajuns la spital, cu simptome de preinfarct”

Andreea Marin a trecut prin clipe îngrozitoare după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19. Vedeta a fost invitată în emisiunea Teo Show unde a povestit cum s-a vindecat de COVID, dar a ținut să precizeze și un episod mai puțin cunoscut în care i s-a făcut rău la volan.

Andreea Marin a mărturisit a fost infectată cu COVID-19, dar nu a avut o formă foarte gravă.

”Trebuie să facem tot ce depinde de noi, nu putem forța lucrurile, trebuie să facem o mică sărbătoare în fiecare zi, depinde de noi să avem viața puțin mai luminoasa. Mi-a fost trei zile la gripa, cu febră, dureri de mușchi, eu sunt vaccinată și asta m-a ajutat, că noi am luat virusul în grup, eu cu ceilalți colegi. Deși sunt cea mai vârstnică dintre colegi, am trecut mai ușor prin boală. Nici partenerul meu nu a scăpat de virus. A avut și fiica mea, dar nu acum, mai demult”, a spus Andreea Marin.

Vedeta a postat o serie de fotografii pe internet în timp ce se afla în izolare.

”Eu am o ladă cu fotografii, cu scrisori de la părinți, de la bunici, care nu mai sunt, lucruri dragi mie. Tatăl meu seamănă cu tine, Teo: mereu cu zâmbetul pe buze, seamănă felul tău de a fi cu el, acum că el nu mai este, scrisorile lui către mine pline de umor, imaginile alb-negru au un parfum aparte. ”, a mai povestit fosta Zână a Surprizelor, în emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

La un pas de leșin în trafic

După ce vedeta a povestit la Teo Show despre experiența pe care a avut-o cu virusul COVID-19, aceasta a mărturisit a mai fost un episod în viața ei în care s-a gândit nu o poată face față. I s-a făcut brusc rău la volan în drum spre filmări.

”Anul trecut mi s-a făcut rău la volan, eram într-o perioadă în care munceam luni-duminică, nu puteam să dorm și nu puteam să mă detașez, mi s-a făcut rău la volan, am sunat un medic, care mi-a zis că par a fi simptome de preinfarct, dar din fericire nu a fost preinfarct, am ajuns la spital și mi s-a zis sunt burned-out. Sigur că nu putem trăi zen tot timpul, dar putem să ne antrenăm mintea și să mai punem frână când simțim că depășim limita”, a spus Andreea Marin.