Evenimentul Zilei > International > Momente DRAMATICE într-un avion! Pasagerii ÎȘI IAU RĂMAS BUN, după ce aeronava cade în gol 6.000 de metri – VIDEO
Momente DRAMATICE într-un avion! Pasagerii ÎȘI IAU RĂMAS BUN, după ce aeronava cade în gol 6.000 de metri – VIDEO

Momente DRAMATICE într-un avion! Pasagerii ÎȘI IAU RĂMAS BUN, după ce aeronava cade în gol 6.000 de metri – VIDEO

Pasagerii unei aeronave care urma să decoleze în Bali a trecut prin momente de coșmar, după ce avionul a pierdut presiune și a căzut 6.000 de metri în gol.

Avionul, care decolase de aproape 30 de minute din Perth, Marea Britanie, și urma să ajungă în Bali, a fost forțat să se întoarcă din drum din cauza unor defecțiuni tehnice.

Cei 145 de pasageri aflați la bord au trecut prin clipe îngrozitoare, în momentul în care măștile de oxigen au căzut, iar echipajul avionului i-a înștiințat pe să se pregătească, pentru că aronava pierde din altitudine.

„Una dintre stewardese a început să fugă pe culoar și la scurt timp au căzut măștile. Atunci toată lumea s-a panicat”, a declarat o pasageră, potrivit The Telegraph.

„Nivelul de panică era foarte mare din cauza comportamentului staff-ului. Ei țipau și plângeau”, spune o altă pasageră.

Din fericire, aeronava a ajuns în siguranță la sol și niciun pasager nu a fos rănit. Compania Airasia a declarat că va cerceta ce anume a cauzat această cădere bruscă a avionul și regretă incidentul neplăcut.