Evenimentul ZileiPoliticaMoment decisiv pentru liderul PSD. Ziua în care Liviu Dragnea va afla cine îi va da sentinţa în dosarul “Bombonica”

Moment decisiv pentru liderul PSD. Ziua în care Liviu Dragnea va afla cine îi va da sentinţa în dosarul “Bombonica”

Moment decisiv pentru liderul PSD. Ziua în care Liviu Dragnea va afla cine îi va da sentinţa în dosarul “Bombonica”
Ziua de azi ar putea fi decisivă pentru Liviu Dragnea. Acesta va afla din cine anume va fi format completul care va da sentinţa în dosarul ”Bombonica”.

Iniţial fusese format un complet din cinci judecători care să judece în procesul DGASPC Teleorman, numai că avocaţii liderului PSD au contestat această formulă.

Ca atare, arată portalul www.newsteam.ro, a fost deschis un proces care să facă lumină în privinţa contestaţiei lui Dragnea.

Liderul PSD contestase completul de cinci judecători, arătând că echipa respectivă ar fi fost schimată după tragerea la sorţi. Ca atare, noul complet nu ar fi legal.

„Ne-am văzut obligați să formulăm această cerere pentru că suntem în situația de a fi în continuare cu drepturi procesuale vădit afectate, respectiv repartizarea aleatorie a cauzelor”, a spus aparatorului liderului PSD.

Azi e un nou termen în acest process, iar judecătorii ar putea să dea verdictul, arătând astfel dacă completul care va da sentinţa în dosarul ”Bombonica” are bază legală sau nu.

 

 

 


Accesează: