Evenimentul Zilei > Actualitate > Moldovenii promit să fie grozavi
Moldovenii promit să fie grozavi

Moldovenii promit să fie grozavi

Elevii lui Leo Grozavu sunt convinși că vor evita rușinea și vor elimina formația gruzină FC Tskhinvali, în meciul de astăzi, de la Tbilisi

FC Botoșani joacă în această seară (ora 19.00, în direct la Digi Sport 1), la Tbilisi, împotriva georgienilor de la FC Tskhinvali, în manșa retur din primul tur preliminar al Ligii Europa.

În urmă cu o săptămână, moldovenii au avut parte de un debut trist în cupele continentale, pentru că au remizat, scor 1-1, împotriva unei formații submediocre. O eventuală eliminare ar fi sinonimă cu o mare pată neagră pentru FC Botoșani, chiar dacă echipa joacă în Liga Europa datorită unei conjuncturi. Moldovenii promit că nu vor cădea pradă gruzinilor și sunt optimiști.

„Vom marca în Georgia

„Consider că la ceea ce am arătat pe teren suntem îndreptăţiţi să sperăm la calificare. Eu nu consider rezultatul meciului tur unul dezavantajos. Jucătorii vor rămâne concentraţi. Sunt convins că vom marca în Georgia. Avem obligaţia să dăm totul şi să încercăm să ne calificăm”, a declarat Leo Grozavu, antrenorul botoșănenilor, înaintea partidei de astăzi.

Mijlocașul Raul Costin nu se sperie nici el de jocul cu FC Tskhinvali. „Sunt convins că putem câștiga la Tbilisi. Mergem determinanți și cu atitudine și vom face un joc mult mai bun decât cel de acasă. Sunt sigur că vom câștiga la cel puțin două goluri diferență. Georgienii nu m-au impresionat cu absolut nimic. Au dat un gol norocos”, a spus Costin. „Am avut şi puţină neşansă pentru că rezultatul mie nu mi se pare corect. Vom merge acolo să marcăm şi să ne calificăm”, a completat și Andrei Cordoș, fundaș central. Jucătorii sunt motivați și financiar, cu câte 1.000 de euro „de căciulă”, pentru calificarea în turul al doilea preliminar, acolo unde ar da peste polonezii de la Legia Varșovia.