Evenimentul Zilei > Social > MOARTEA NEAGRĂ, teribila boală PROVOCATĂ DE O PISICĂ. Atenţie, urmează MĂRTURII ŞI IMAGINI ŞOCANTE. Şi medicii au fost uluiţi
MOARTEA NEAGRĂ, teribila boală PROVOCATĂ DE O PISICĂ. Atenţie, urmează MĂRTURII ŞI IMAGINI ŞOCANTE. Şi medicii au fost uluiţi

MOARTEA NEAGRĂ, teribila boală PROVOCATĂ DE O PISICĂ. Atenţie, urmează MĂRTURII ŞI IMAGINI ŞOCANTE. Şi medicii au fost uluiţi

Plămânii şi inima lui Paul Gaylord s-au oprit după ce a fost infectat cu ciumă bubonică. A fost foarte aproape de moarte, dar medicii au reuşit să-l ţină în viaţă, pentru un timp scurt, conectat la aparate.

Bărbatul a luat boala de la pisica sa şi aproape a suferit o moarte agonizantă. Din cauza bolii, acesta şi-a pierdut toate degetele de la mâini şi picioare.

Paul Gaylord, care trăieşte într-o parte izolată din Oregon, a vorbit despre simptomele terifiante pe care le-a experimentat din cauza “morţii negre”.

Paul, în vârstă de 60 de ani, care trăiește în apropiere de micul oraș Prineville, a fost infectat în iunie 2012, când a încercat să elibereze un şoarece din colţii pisicii sale.

Starea lui de sănătate s-a înrăutăţit, făcându-l să-şi petreacă următoarele săptămâni conectat la o mașină de susținere a vieții, deoarece moartea neagră i-a consumat încet organele și i-a oprit inima, cauzând în acelaşi timp ca un plămân să se cedeze.

Familia sudorului a lansat imagini șocante ale mâinilor uscate ale acestuia, care se distrug de la infecția care omoară celule.

Preotul spitalului a venit chiar şi pentru o „binecuvântare” și a botezat pe Paul, iar fiul lui Paul, Jake, a zburat din Texas pentru a-și lua rămas bun de la tatăl său care era pe moarte.

În mod miraculos, cu o zi înainte ca medicii să-i oprească mașina care îl ţinea în viață, Paul a scăpat de moarte și a „răsturnat” coma.

Pericolul care amenința viața a început atunci când a suferit simptome asemănătoare gripei: o febră, piele cenușie foarte sensibilă și glande umflate la „dimensiunea lămâilor” aflate sub brațele sale, scrie TheSun.