Sute de oameni, printre care nume grele din lumea interlopilor, au sosit în Capitală pentru a îi prezenta un ultim omagiu lui Emi Pian.

Emi Pian a fost condus pe ultimul drum și de unii dintre cei mai cunoscuți maneliști și România. Astfel, personaje precum Florin Salam și Sorin Copilul de Aur și-a luat adio, cu lacrimi în ochi, de la bunul lor prieten.

Într-o filmare difuzată de Cancan, se poate observa că Sorin Copilul de Aur este profund afectat de moartea lui Pian. Sorinel Copilul de Aur a fost surprins la poarta cimitirului, în timp ce părea abătut și agitat. Cântărețul privea trist printre gratiile porților, spre locul de veci al lui Emi Pian.

Polițiștii s-au pregătit temeinic pentru înmormântarea lui Emi Pian. Astăzi, mii de interlopi din toată România sunt așteptați să sosesc la București, pentru a participa la înmormântarea liderului Clanului Duduienilor.

Familia lui Emi Pian a decis ca la înmormântare, la cimitir, să participe doar câteva zeci de persoane, porțile cimitirului fiind închise pentru a limita accesul altor persoane astfel încât să fie evitat orice posibil conflict.

CITEȘTE ȘI: Cum a murit Emi Pian, șeful clanului Duduianu. Cauza decesului temutului interlop

Șeful Clanului Duduianu a murit marți dimineață, la Spitalul Universitar, după ce a fost înjunghiat într-un scandal cu rivalii dintr-un alt clan, pe o stradă din cartierul Giulești. Considerat unul dintre cei mai influenți capi ai lumii Interlope din România, Emi Pian a făcut avere, în special din cămătărie. Acesta împrumuta diverse sume de bani cu dobânzi cuprinse între 10% – 35% pe zi.

Ce se întâmplă cu averea lui Emi Pian

După moartea lui Emi Pian, o întrebare stă pe buzele tuturor apropiaților acestuia: Ce se va întâmpla cu banii interlopului ucis.

Potrivit cutumelor clanurilor, Emi Pian ar fi lăsat un testament, însă nu unul scris, lucru care complică destul de mult situația.

Antena 3 informează că acesta s-a afişat de-a lungul timpului, pe reţelele sociale, cu maşini extraordinar de scumpe. Ba mai mult, copiii săi, cu ocazia fiecărei aniversări, primeau câte o mașină extraordinar de scumpă.

În ceea ce privește testamentul, situația este complicată deoarece, la ei nu există un astfel de act la notar, deci este puțin probabil să se deschidă un proces de succesiune.

Pe de altă parte, potrivit tradiției, există un testament verbal și cel mai bătrân în familie după cel care a murit preia conducerea clanului şi tot el se ocupă de recuperarea banilor daţi împrumut de acesta, de-a lungul vieţii, dar și de împărțirea banilor și a bunurilor răposatului.