Evenimentul Zilei > Actualitate > Moarte tragică în Odobești! Agricultor de 51 de ani, strivit de roțile tractorului
Moarte tragică în Odobești! Agricultor de 51 de ani, strivit de roțile tractorului

Moarte tragică în Odobești! Agricultor de 51 de ani, strivit de roțile tractorului

Un bărbat în vârstă de 51 de ani din Jariștea și-a dat ultima suflare la spitalul din Odobești, după ce a suferit un teribil accident.

Polițiștii din Vrancea au transmis că din cercetările efectuate reiese că, în cursul zilei de 3 iunie, orele 16.50, în timp ce bărbatul desfășura activități agricole cu un tractor, uitilajul s-a răsturnat din cauza terenul accidentat.

„La data de 3 iunie a.c., ora 21.30, polițiștii din Odobești au fost sesizați de reprezentantii unei unități spitalicești, despre faptul că în cursul zilei un bărbat de 51 de ani, din localitatea Jariștea, a decedat în cadrul unității.

Din verificările efectuate, s a stabilit faptul că în cursul zilei de 3 iunie a.c., orele 16.50, în timp ce desfășura activități agricole cu un tractor pe suprafața sa de teren cultivată cu viță de vie, bărbatul s-a răsturnat cu tractorul din cauza terenului accidentat, fiind prins sub utilajul agricol. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Vrancea.

Tragedie pentru un lider PSD. A fost strivit de tractor!

Amintim că, la începutul anului, fostul șef de cabinet al prefectului județului Sălaj, Dan Chiș, actual lider al tineretului local al PSD, a fost victima unui cumplit accident, fiind transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, după ce a fost strivit de un tractor.

Dan Cristian Chiș fusese în week-end acasă, la Sîg, să îşi ajute părinţii la muncile din gospodărie. Sâmbătă dimineaţa, el s-a dus cu tractorul să transporte nişte lemne în proprietatea familiei, undeva la ieşirea din sat spre localitatea Tusa, potrivit sportulsalajean.ro.

La un moment dat, utilajul şi remorca pe care o trăgea s-au răsturnat şi fostul şef de Cancelarie a prefectului a rămas strivit sub tractor.

Echipajele de intervenţie ajunse la faţa locului au reuşit să scoată victima de sub tractor, însă aceasta nu prezenta funcţii vitale.

Echipajele medicale de la spitalul Crasna şi SMURD Nuşfalău, ajunse la Sîg, au trecut la efectuarea manevrelor de resuscitare, tânărul fiind scos din stop cardio-respirator.

Acesta a fost preluat de elicopterul SMURD venit de la Jibou şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca.

Tânărul se află în stare gravă la Secţia de Terapie Intensivă.