Mlaștina lui Shrek poate fi rezervată pe Airbnb. Cum arată reședința fictivă a căpcăunului

Mlaștina lui Shrek poate fi rezervată pe Airbnb. Cum arată reședința fictivă a căpcăunului

Acasă la căpcăunul Shrek. Puteți petrece un weekend de toamnă într-o mlaștină celebră din Scoția, datorită celui mai recent parteneriat Airbnb.

Shrek îți pune mlaștina la dispoziția fanilor. Compania de închirieri a anunțat că, în octombrie, călătorii vor putea rezerva un sejur demn de poveste. Mlaștina din filmul „Shrek” al DreamWorks Animation a prins viață și va fi listată pe Airbnb pe 13 octombrie.

Mlaștina este disponibilă doar pentru ultimul weekend din octombrie, dar sejurul ar fi gratuit dacă cererea ta va fi aprobată pentru un sejur exclusiv de două nopți pe dealurile din Scoția.

Oaspeții vor avea parte de vafe gratuite dimineața și de amenajări naturale în casa izolată, situată în pădure. Dar, instalațiile sanitare sunt în afara locului, la aproximativ 20 de metri de mlaștină, conform anunțului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Celebrul căpcăun nu este prea dornic să primească vizitatori, în filmele „Shrek”, dar este deschis pentru două nopți pentru până la trei oaspeți. Va trebui să vă rezervați călătoria spre și dinspre Scoția, iar Airbnb a declarat că se va ocupa de restul.

Shrek, un personaj cunoscut la nivel mondial

Pe anunț, cel mai bun prieten și acolit al lui Shrek, Donkey, este listat ca gazdă a studioului cu două paturi și o baie.

„Fiind amplasată adânc în pădurile de pe platourile scoțiene și accentuată de starea de confort pe care Shrek a acumulat-o de-a lungul anilor, mlaștina oferă un refugiu ca niciun altul”, a scris Donkey în anunț. „Această oază încărcată de noroi, acoperită de mușchi și cu apă tulbure este un loc perfect confortabil pentru a evada din viața satului și pentru a îmbrățișa frumusețea naturii.”

În jurul mlaștinii, în Highland Council, Scoția, există trasee de explorat și o natură nesfârșită pentru picnicuri, potrivit anunțului. Oaspeții vor avea parte de ajutorul unui concierge la fața locului pentru a se simți confortabil.

Dacă nu reușiți să rezervați Shrek's Swamp, pe platforma de rezervări există, de asemenea, sejururi unice, cum ar fi o casă cu scoici, case în copaci și silozuri de cereale transformate.

sursa: businessinsider.com