Evenimentul Zilei > Monden > Miss Litoral 2019. Cine va reprezenta România la Paris și Dubai
Miss Litoral 2019. Cine va reprezenta România la Paris și Dubai

Miss Litoral 2019. Cine va reprezenta România la Paris și Dubai

O tânără din Băilești este câștigătoarea titlului Miss Litoral 2019. Alexandra Mitruț a fost aleasă dintr-un număr de 40 de concurente care s-au întrecut să convingă juriul exigent al evenimentului.

Frumoasele concurente din România și Republica Moldova au defilat pe podiumul complexului Vox Maris din Costinești, arătându-și corpul, grația și eleganța. Nu numai frumuseţea a contat, ci şi atitudinea, informează romaniatv.net. Pline de încredere, tinerele au păşit pe podium, la prima probă, în costume de baie. Au urmat ţinutele de seară. Îmbrăcate în rochii negre strălucitoare, concurentele au încercat să-i cucerească prin atitudine pe cei care au dat verdictul final, iar bărbaţii prezenţi în public nu şi-au putut lua ochii de la ele.

 

Printre spectatori s-a aflat şi Mihai Mazăre, fratele fostului primar aflat acum după gratii. În vremurile bune, Radu Mazăre era „regele” concursurilor de miss şi era nelipsit de la astfel de manifestări. Concursul de sâmbătă a adus în faţa publicului şi creaţiile unor designeri de la malul mării. Multe fete au câştigat titluri, alegându-se pentru fiecare staţiune câte o miss. O tânără din Suceava a câştigat Miss Popularitate, iar alta, din Chişinău, a plecat acasă cu titlul de Miss Turism.

 

Dar Miss Litoral a fost desemnată Alexandra Mitruţ din Băileşti, judeţul Olt, care a avut numărul 1 în concurs. Într-adevăr, numărul 1 i-a purtat noroc, mai ales că era şi primul concurs de frumuseţe la care a participat. Ce-şi doreşte Alexandra? „Să ajung cât mai sus în modeling şi vreau să devin şi medic kinetoterapeut”. Câştigătoarele au fost premiate cu vacanţe şi şedinţe foto. Totodată, ele vor reprezenta România la concursuri de frumuseţe din Paris sau Dubai.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: