Evenimentul Zilei > Actualitate > Panică în Media. O fostă PREZENTATOARE de la ANTENA 1, la un PAS DE MOARTE. Primele declarații ȘOCANTE
Panică în Media. O fostă PREZENTATOARE de la ANTENA 1, la un PAS DE MOARTE. Primele declarații ȘOCANTE

Panică în Media. O fostă PREZENTATOARE de la ANTENA 1, la un PAS DE MOARTE. Primele declarații ȘOCANTE

Celebra prezentatoare de la Antena 1, Mirela Vaida, a fost la un pas de moarte după ce a pierdut o sarcină. Aceasta a făcut primele declarații.

Mirela Boureanu Vaida are aproape 37 ani și se pregătește să devină pentru a treia oară mamă. Și nu are de gând să se oprească aici! Până la 40 de ani și-a propus să-l aducă pe lume și pe cel de-al patrulea copil. Puțini sunt însă cei care știu că prezentataoarea TV a trecut prin probleme care i-au pus viața în pericol. Prima sarcină, de care nici nu a știut, a fost extrauterină.

„Cântam de 40 de minute la Sinaia. Mă simțeam mai rău, dar am crezut că e o răceală netratată. Am simțit că ceva se întâmplă în timp ce cântam. O senzație că pierd sânge și mă uitam în jurul meu să nu se întâmple ceva, să văd. Practic curgea sânge. Am terminat de cântat, eram pe tocuri, a trebuit să urc până la etajul 1 unde aveam eu camera și când am ajuns în cameră atunci am văzut că am avut o hemoragie. Dar credeam că e o răceală și am mers la doctor după câteva zile.

În ziua aia a fost ceva mai evidentă hemoragia și imediat au spus medicii să merg să-mi ia sânge și mi-a făcut BCG-ul ăla să vadă dacă sunt însărcinată. Mi-au spus că am pierdut sarcina. Șocul a fost când am aflat că era extrauterină și atunci automat trebuie să pierzi sarcina. Dacă nu… muream. Atunci mi-a fost teamă că nu voi putea să am copii niciodată. Dacă prima a fost extrauterină așa vor fi și celelalte”, a spus Mirela Boureanu Vaida.

Vedeta a mai povestit pentru CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV, că se afla în vacanță în Franța atunci când a aflat că este însărcinată. Atât ea, cât și soțul ei erau în culmea fericirii că vor deveni părinți. Soarta însă nu a ținut nici atunci cu ei. Prezentatoarea TV a fost nevoită, din nou, să facă avort deoarece avea o sarcină complicată.