Evenimentul Zilei > Sport > Mirel Rădoi și-a stabilit „secunzii” pentru naționala României: „Asta nu se refuză!”
Mirel Rădoi și-a stabilit „secunzii” pentru naționala României: „Asta nu se refuză!”

Mirel Rădoi și-a stabilit „secunzii” pentru naționala României: „Asta nu se refuză!”

Mirel Rădoi va renunțat la postul de selecționer al naționalei U21 a României, urmând să preia prima reprezentativă. Noul tehnician al„tricolorilor” și-a ales deja „secunzii”.

Așadar, în încercarea de a califica România la Euro 2020, Mirel Rădoi va colabora pe banca tehnică cu Nicolae Dică și Florin Constantinovici. Primul a colaborat cu Rădoi la FCSB, iar Constantinovici vine, la rându-i, de la selecționata de tineret a României.

Nicolae Dică este liber de contract după ce a reziliat înțelegerea cu FC Argeș. „Nu am vorbit cu el. I-aș spune <<nu se refuză naționala!>>, dacă m-ar suna acum. După această campanie, ar fi extraordinar să vină la echipa națională. Eu i-am promis când am plecat de la Steaua că voi lucra din nou cu el, dacă îmi va cere, chiar și la echipa națională”, spunea Dică, la Digi Sport, în urmă cu câteva zile.

Pe 26 martie 2020, naționala României va evolua împotriva Islandei, în deplasare, în semifinalele din Liga Nașiunilor. Dacă va trece de nordici, selecționata „tricoloră” va juca în finală cu Ungaria sau Bulgaria.