Evenimentul Zilei > Politica > LUCRURI NEȘTIUTE despre sociologul Mirel Palada, care l-a bătut pe Goțiu, la B1 TV: „Și-a cerut iubita de soție pe mail”
LUCRURI NEȘTIUTE despre sociologul Mirel Palada, care l-a bătut pe Goțiu, la B1 TV: „Și-a cerut iubita de soție pe mail”

LUCRURI NEȘTIUTE despre sociologul Mirel Palada, care l-a bătut pe Goțiu, la B1 TV: „Și-a cerut iubita de soție pe mail”

Mirel Palada, sociologul care l-a agresat pe senatorul Mihai Goțiu în studioul postului de televiziune B1 Tv este un personaj extrem de complex și cu o viață interesantă.

Mirel Palada s-a născut la Câmpina, a practicat rugby și arte marțiale și a astudiat un an în SUA. S-a întors în țară de dorul iubitei sale, pe care a cerut-o în căsătorie pe e-mail.

„Am fost un an de zile in Statele Unite cu bursa, intr-un orasel cu un nume imposibil si tare fain: Kalamazoo. Vorbeam ziua doar in engleza si noaptea visam doar in romana. Puteam sa raman acolo. Nu am ramas. M-am intors in tara. Am terminat studiile universitare aici. Am invatat o meserie si o cale de viata: sociologia. Am invatat sa fac sondaje (…).

La ceva timp dupa intoarcerea in tara, m-am casatorit. Imi cerusem sotia in casatorie pe e-mail, cat timp eram in America si mi-era al dracului de dor de ea. Imi pare rau ca nu mai am discheta cu acel e-mail emotionant, probabil una din primele cereri in casatorie pe Internet din tara noastra. Avem doi copii frumosi si faini ca parintii lor. Primul copil l-am facut in camin, cat inca mai eram student. Am stat cu chirie, ca orice student provincial cand termina facultatea si ramane in Bucuresti. Mai tarziu am reusit sa ne luam casa – fix la timp inainte sa creasca preturile, altminteri ne-ar fi fost mult mai greu”, a povestit Palada pe blogul sau personal.

De asemenea, puțină lume știe faptul că Mirel Palada este unul dintre cei mai vechi bloggeri din țara noastră. Sociologul are blog încă din anul 2000, care poartă numele eroului legendar Turambar – creat de JRR Tolkien („Lord of The Rings”, „The Hobbit”).