Evenimentul Zilei > Actualitate > Mircea Sandu: „Retragerea lui Sepp Blatter nu mă surprinde”. Salariul FABULOS pe care-l încasa elvețianul
Mircea Sandu: „Retragerea lui Sepp Blatter nu mă surprinde”. Salariul FABULOS pe care-l încasa elvețianul

Mircea Sandu: „Retragerea lui Sepp Blatter nu mă surprinde”. Salariul FABULOS pe care-l încasa elvețianul

Mircea Sandu, fost președinte al FRF, a declarat că nu a fost luat prin surprindere de hotărârea lui Sepp Blatter de a demisiona din fruntea FIFA.

Chiar dacă multă lume a fost uimită de anunțul lui Sepp Blatter, Mircea Sandu, fost președinte al FRF, a spus că pentru el, demisia nu este una neașteptată. „Nașu” este de părere că elvețianul ar fi trebuit să renunțe mai devreme la funcția de conducere și a dezvăluit că Blatter avea un salariu de aproape 10 milioane de euro anual.  

„Retragerea lui Blatter nu mă surprinde. Doar momentul. Eu mă așteptam să fie peste un an. Blatter e un om de o inteligență extraordinară și foarte bine pregătit, dar era bine să facă pasul înapoi mai devreme. Cred că ar fi făcut-o mai devreme dacă Platini ar fi candidat. Când s-au făcut calculele, Platini a văzut că pierde și s-a retras. Ceilalți candidați n-au avut nici o șansă. Din câte îl cunosc, cred că Blatter a știut să se protejez. A știut să promită tuturor și nu cred că a obținut avantaje financiare. Salariul lui era de aproape 10 milioane de euro pe an, deci nu cred că avea nevoie de bani. Blatter nu are nici o legătură cu cei anchetați”, a spus Sandu la Digi Sport.