Evenimentul Zilei > Social > Mircea Sandu, la DNA
Mircea Sandu, la DNA

Mircea Sandu, la DNA

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, s-a prezentat, în această dimineaţă, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), unde a fost citat în calitate de martor în dosarul privind transferurile de fotbalişti.

El a ajuns la sediul DNA în jurul orei 9.00, dar a refuzat să dea declaraţii.  
        

Ieri, Gheorghe Dinu, fost preşedinte al FC Rapid, în prezent preşedinte al FC Braşov, a fost audiat de procurorii anticorupţie în calitate de martor în acelaşi dosar.

"Am fost chemat la DNA în dosarul transferurilor lui Dulca în Coreea de Sud şi Bratu la Galatasaray Istanbul. Am fost chemat ca martor, nu altceva. Era normal să merg şi să îmi spun părerea. Nu este nimic special", a declarat, ieri, Dinu Gheorghe.

În 10 ianuarie, procurorii DNA au început urmărirea penală pentru înşelăciune, evaziune fiscală şi spălare de bani împotriva lui Ioan Becali – fost impresar, Victor Becali – impresar, Gheorghe Copos – fost acţionar majoritar FC Rapid Bucureşti, Sică Puşcoci – avocat, Mihai Stoica – fost director al clubului de fotbal Oţelul Galaţi, actual preşedinte la Unirea Urziceni, Cristian Borcea – preşedintele executiv al FC Dinamo, Jean Pădureanu – preşedinte al clubului de fotbal Gloria Bistriţa, Mircea Stoenescu – fost preşedinte la Dinamo, Gheorghe Popescu – fost impresar şi Gheorghe Neţoiu – fost acţionar la FC Dinamo.

(10:15)