Evenimentul Zilei > Politica > Mircea Badea scoate armele împotriva lui Dăncilă! Ce l-a deranjat pe jurnalistul Antena 3
Mircea Badea scoate armele împotriva lui Dăncilă! Ce l-a deranjat pe jurnalistul Antena 3

Mircea Badea scoate armele împotriva lui Dăncilă! Ce l-a deranjat pe jurnalistul Antena 3

Mircea Badea a declarat recent, la Antena 3, că, dacă decizia ar sta în mâinile lui, ar schimba-o pe Viorica Dăncilă din funcția de premier al României.

Kelemen Hunor a declarat faptul că protocoalele de colaborare cu PSD nu mai au obiect, punând totul pe seama Guvernului.

„Considerăm atitudinea Guvernului ca fiind inacceptabilă atât din punct de vedere etnic, moral, cât şi politic. Solicităm Guvernului să înlăture construcţiile amplasate ilegal în cimitirul din Valea Uzului şi să demareze cercetările din oficiu privind abuzurile primarului din Dărmăneşti şi ale celorlalţi autori care au contribuit la escaladarea tensiunilor. Luând toate acestea în considerare, începând de astăzi UDMR nu va susţine nici o iniţiativă sau măsură a Guvernului. Până la soluţionarea situaţiei cimitirului din Valea Uzului, protocolul de colaborare între UDMR şi coaliţia PSD-ALDE rămâne fără obiect”, a declarat liderul UDMR.

Jurnalistul Antena 3, Mircea Badea a ținut să facă un comentariu cu privire la acest aspect, iar printre declarații a afrimat că ar da-o jos pe Viorica Dăncilă, fără să îl intereseze cine va veni în locul ei.

„UDMR a decis să nu mai susțină PSD – ALDE. Ok, ce este de comentat cu privire la acest lucru? Iei act și atât. Că Guvernul poate să și cadă la un moment dat… da, într-o aritmetică fluidă, depinde și ce se întâmplă și la alegerile europarlamentare. Eu v-am zis că nu am nicio problemă să cadă Guvernul. Niciuna! Să nu mai fie Dăncilă premier mi se pare chiar bine după ce a girat dileala lui Werner. Aș da-o jos pe Dăncilă acum dacă ar depinde de mine, indiferent cine vine în loc. Fără Dăncilă! Dacă vine Cioloș mă doare în cot. A mai fost Cioloș. Nu am nicio străbatare. Singura mea agendă, ca cetățean banal, este binomul SRI – DNA. Altceva nu mă interesează. Votez pe oricine se declară împotriva SRI – DNA”, a spus Mircea Badea.