Evenimentul Zilei > Actualitate > Mirabela Dauer, aproape de o nouă RELAȚIE. Ce planuri are are vedeta
Mirabela Dauer, aproape de o nouă RELAȚIE. Ce planuri are are vedeta

Mirabela Dauer, aproape de o nouă RELAȚIE. Ce planuri are are vedeta

Decizia luată de Mirabela Dauer, după ce a declarat că vrea să își găsească jumătatea. Artista a vorbit în direct la Antena Stars, despre momentele delicate din viața ei. Mai mult, aceasta a ținut să precizeze că se simte perfect așa, motiv pentru care nu vrea o relație cu un bărbat.

Domnule, dacă îți găsești jumătatea este genial, dacă nu e, poți să trăiești și fără. Bărbații sunt superbi, e minunat, dar să-ți găsești jumătatea care te iubește. Totul se face împreună. (…) Nu, (n.r. nu-mi mai caut jumătatea). La cei 17 ani ai mei, doar poate până la 18, când mă maturizez și eu. Nu, mă simt foarte bine', a dezvăluit artista.

Cât despre operație, în pofida naturii ei, cântăreața a declarat că nu i-a fost frică nicio clipă. „Am avut niște dezamăgiri cumplite. Și le mulțumesc celor care m-au dezamăgit, le mulțumesc din suflet. Nu mi-a fost frică deloc (n.r. de operație). În afara faptului că am avut încredere în medici, că am avut prieteni lângă mine, nu mi-a fost frică deloc', a mai precizat Mirabela Dauer, conform libertatea.ro.