Presa austriacă a scris: ”Ministrul sportului din România fără pantaloni la TV. În timpul unui interviu video, camera a alunecat și a oferit informații nedorite.”

Atenția mai specială dată României în această perioadă se datorează faptului că echipa națională de fotbal a Austriei va trebui să desfășoare două meciuri la București, unul în Grupa C, împotriva Ucrainei și o altă partidă în play-off, notează ziarulromanesc.

Stroe a reacționat pe Facebook, după ce episodul a început să fie distribuit pe rețelele sociale. El a postat o fotografie a sa, așa cum a fost îmbrăcat în timpul interviului, cu mesajul „Duminică dimineață, acasă, ținutele sunt mai „sportive”, chiar și atunci când dau interviuri”.

Momentul antologic

Reacția lui Mihai Mironică atunci când l-a văzut pe Ionuț Store

Ionuț Stroe nu  are vreo problemă că a devenit viral

„N-am o problemă că am devenit viral și știu că toți care vor sări să critice poartă pantaloni de ski și pantofi acasă”, a scris el. Cazul lui Stroe nu este unic. Mai multe persoane publice, inclusiv reporteri și membri ai familiilor lor, au fost suprinși în ipostaze stânjenitoare în timpul unor interviuri sau relatări pe durata pandemiei de coronavirus, când mare parte din activități s-au mutat online.

 

De exemplu, un reporter american a fost surprins, în timpul unei transmisiuni în direct, purtând un sacou, însă fără pantaloni. După ce înregistrarea video a devenit virală pe rețelele de socializare, reporterul ABC News a ținut să menționeze că purta pantaloni scurți.

Un alt caz care a devenit viral a fost atunci când un jurnalist intrase în direct la televiziunea care lucra iar în spatele său a trecut o femeie aproape goală. Jurnalistul era logodit, iar femeia din livingul său era o colegă de serviciu. Mai multe detalii puteţi citi AICI: Atenţie mare atunci când trasmiteţi live de acasă. Iată ce a păţit un jurnalist. VIDEO