Evenimentul Zilei > Actualitate > Atenţie mare atunci când trasmiteţi live de acasă. Iată ce a păţit un jurnalist. VIDEO
Atenţie mare atunci când trasmiteţi live de acasă. Iată ce a păţit un jurnalist. VIDEO

Atenţie mare atunci când trasmiteţi live de acasă. Iată ce a păţit un jurnalist. VIDEO

O femeie pe jumătate dezbrăcată trece prin spatele jurnalistului care transmitea în direct, de acasă, pentru emisiunea Estado de Alarma.

Protagonistul este jurnalistul spaniol, Alfonso Merlos, care, în timpul discursului său pe streaming-ul live  al emisiunii Estado de Alarma, a trebuit să se confrunte cu o situaţie surpriză… atât pentru el cât şi pentru cei care-l urmăreau în direct.

În spatele jurnalistului a apărut o femeie pe jumătate goală, care, fără să-și dea seama că era în direct, traversa partea opusă a camerei.

Incidentul a provocat agitație în Spania, deoarece femeia nu era actuala iubită a jurnalistului, ci colega sa.  Vă daţi seama ce a urmat după acest incident…

Telespectatorii au observat imediat că-i vorba de trădare, din moment ce iubita oficială a lui Merlos, Marta Lopez, este cunoscută publicului. Iar femeia care a apărut în spatele jurnalistului ar fi, culmea, tocmai colega ei Alexa Rivas.

Între timp, presa spaniolă a citat-o pe  Marta Lopez care a declarat: „ Relația cu logodnicul meu s-a încheiat”.