Evenimentul Zilei > Politica > Ministrul Educației, PREGĂTIT să își dea DEMISIA
Ministrul Educației, PREGĂTIT să își dea DEMISIA

Ministrul Educației, PREGĂTIT să își dea DEMISIA

Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a declarat, astăzi, că va demisiona doar dacă grupul PSD-ALDE îi va cere să facă acest lucru, precizând că nu are de ce să recurgă la un asemenea demers dacă solicitarea vine din partea altui grup parlamentar.

Declaraţia ministrului Educaţiei a venit în contextul în care, miercuri, deputata USR, Lavinia Abu Ambra, i-a cerut să renunţe la portofoliu.

„Nu m-aţi votat, nu o să-mi dau demisia când mi-o cereţi. Dacă îmi cere demisia grupul PSD-ALDE, mi-o voi da. Nu am nicio obligaţie să ascult ce îmi spuneţi. Pentru orice propunere de modificare a legii privind Educaţia, uşa ministerului este deschisă pentru orice parlamentar, de orice culoare politică”, i-a răspuns Liviu Pop, citat de Mediafax.

Ambra şi-a justificat solicitarea transmisă ministrului prin faptul că Pop nu poate fi un exemplu pentru elevi.

„Cred că în urma activităţii dumneavoastră din ultimele luni se cuvine să vă daţi demisia. Grupul USR vă cere în mod public să vă daţi demisia de onoare pentru că nu sunteţi un exemplu pentru cei care ar trebui să meargă la şcoală cu inima deschisă”, a precizat deputata USR.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: