Evenimentul Zilei > Actualitate > Milionarul „otrăvit”. Fiica nelegitimă a făcut plângere la Parchet și a deschis un proces
Milionarul „otrăvit”. Fiica nelegitimă a făcut plângere la Parchet și a deschis un proces

Milionarul „otrăvit”. Fiica nelegitimă a făcut plângere la Parchet și a deschis un proces

Cazul morții controversatului milionar Constantin Dinescu este încă „în lucru” la IPJ Constanța. Surse judiciare spun că ancheta e ca și terminată fiindcă concluzia este clară. Dinescu avea probleme cardiace și a murit din cauza lor. Finalul va fi ca în cazul Răzvan Ciobanu.

Polițiștii așteaptau săptămâna trecută raportul final al IML Constanța, apoi vor clasa dosarul din cauză că moartea s-a produs din cauze naturale, după cum am aflat. Fiul milionarului nu a făcut niciun fel de intervenție juridică pentru continuarea anchetei.

În schimb, fiica nelegitimă a lui Constantin Dinescu, pe care acesta nu a recunoscut-o în acte, dar cu care avea relații apropiate, a angajat un avocat cu renume, Artin Sarchizian, și a făcut plângere prealabilă la Parchet cerând continuarea cercetărilor care să stabilească tot ce s-a întâmplat cu tatăl ei  în noaptea de 8 spre 9 august, la Mamaia. Șoferul milionarului povestise o versiune unor apropiați ai șefului său, iar după 6 zile, când Dinescu a decedat și Poliția a deschis anchetă la sesizarea Spitalului Județean, a prezentat o altă versiune. Medicii au sesizat polițiștii deoarece testul antidrog pe care i l-au făcut lui Constantin Dinescu a indicat prezența opiumului și marijuanei. Acest lucru nu demonstrează că milionarul a fost otrăvit, dar a plasat cazul în rândul morților suspecte. Să excludă însă polițiștii această versiune cu otrăvirea de către una din fetele cu care a petrecut Dinescu în cluburi, informație aflată de jurnaliști de la EVZ și Cancan!

Carmen Alexandru ne-a declarat că vrea să știe cauza morții cu certitudine și speră ca ea să fie naturală, iar versiunea cu otrăvirea  de către una dintre fetele cu care a petrecut tatăl ei să nu fie reală.

Pe de altă parte, Carmen Alexandru (49 de ani) a deschis un proces de paternitate, exact ca și fiica lui Adrian Păunescu și fiul lui Dumitru Tinu, pentru a demonstra instanței că e fiica biologică a lui Constantin Dinescu și să-și câștige drepturile.

Am încercat să stăm de vorbă și cu fiul lui Constantin Dinescu, ca să îi aflăm poziția, dar și să ne confirme sau infirme retragerea de pe cardul tatălui său a unei sume de bani în ziua în care i s-a făcut rău și a ajuns la spital. Nu a răspuns la telefon și nici la alte demersuri pe care le-am făcut. A pus, în schimb, avocatul să ne trimită o notificare prin care ne somează să nu mai publicăm nimic despre tatălui lui deoarece „nu este persoană publică”. Nimic mai fals. Constantin Dinescu a apărut ca persoană publică de nenumărate ori pe site-urile mondene, care l-au botezat „Baronul Luxului”.

Povestea va continua încă mult timp odată cu intervenția presupusei fiice Carmen Alexandru în justiție. Femeia are dovezi că Dinescu a fost tatăl ei, iar unele le-am prezentat deja în articolele anterioare.

Vom vedea ce vor descoperi procurorul și polițiștii în următoarea perioadă, dar și ce informații ne mai parvin despre moartea acestui controversat personaj, mare colecționar de artă, de diamante și de bijuterii.