Evenimentul ZileiPoliticaMihail Neamţu: „România NU se va putea numi stat de drept până când Ion Iliescu nu va fi judecat pentru CRIMELE din decembrie 1989 şi din iunie 1990!”

Mihail Neamţu: „România NU se va putea numi stat de drept până când Ion Iliescu nu va fi judecat pentru CRIMELE din decembrie 1989 şi din iunie 1990!”

Mihail Neamţu: „România NU se va putea numi stat de drept până când Ion Iliescu nu va fi judecat pentru CRIMELE din decembrie 1989 şi din iunie 1990!”
Fostul preşedinte al Partidului Noua Republică – l-am numit pe Mihail Neamţu – a susţinut vineri că sângele tinerilor morţi la Revoluţie a pătat „cămaşa” partidului ctitorit de Ion Iliescu şi că România nu se va putea numi stat de drept până când fostul preşedinte nu va fi judecat pentru crimele din decembrie 1989 şi din iunie 1990.

„An de an, la începutul fiecărui Decembrie, mă gândesc la morții Revoluției din 1989. Un prieten bun, Mihai Dodu, și-a pierdut tatăl la Televiziune… Cine a tras? Nu știm nici astăzi. Pe cămașa partidului lui Ion Iliescu au rămas pete de sânge. Petele negre, nespălate, ale unor măcelari. Greșiți dacă vă închipuiți că Iliescu este azi un simplu pensionar cu gardă SPP. Privirea fostului tovarăș urmărește acvariul unde peștii nomenclaturii PCR înoată mai departe. Îi găsiți la Curtea de Conturi, la Autoritatea de Supraveghere Financiară la Curtea Constituțională ori Serviciul de Informații Externe. Până când Iliescu nu va fi judecat pentru crimele din decembrie 1989 și din iunie 1990, România nu se va putea numi stat de drept”, a scris Mihail Neamţu, pe Facebook.


Accesează: