Deşi şeful Camerei de Comerţ şi Industrie a României a fost arestat pentru o mită de 200.000 de euro, el locuieşte în continuare în complexul expoziţional Romexpo.

Potrivit investigatiimedia.ro, Vlasov ocupă etajul unei vile impunatoare aflate la doar câteva zeci de metri de pavilionul central al complexului, iar la parter stă fiica sa.

Ingrid Vlasov a primit pentru o chirie la un sfert din preţul pieţei, un întreg pavilion din complexul expoziţional pentru a-şi amenaja atelierul de creaţie şi un studio foto. Nu înainte ca imobilul să fie modernizat pe banii Romexpo SA, pentru a corespunde exigenţelor designerului.

Mihai Vlasov s-a mutat aici la începutul anului 2012, după ce a părăsit cu scandal casa RA-APPS din zona 1 Mai.

Pentru întreaga casă aflată în cea mai buna zonă a Bucureştiului, Mihai şi Ingrid Vlasov plăteau doar 200-300 de euro chirie pe lună. În renovarea imobilului au fost investiţi aproximativ 200.000 de euro.

Potrivit surselor Centrului de Investigaţii Media, titularul contractului nu este Mihai Vlasov direct, ci ginerele sau, Marian Nedelcu, soţul lui Ingrid. Familia Vlasov nu plăteşte o chirie lunară mai mare de “două-trei sute de euro” pentru vila luxoasă din Romexpo, deci suma de un euro pe metru pătrat avansată de Costris în declaraţia pentru Centrul de Investigaţii Media este exagerată.

Mai mult, Împăratul de la Camera de Comerţ şi Industrie a României şi-a adus în Romexpo şi alţi apropiati, inclusiv pe secretara sa.