Evenimentul Zilei > Politica > Mihai Tudose o face să plângă pe Raluca Turcan. Ce i-a transmis după gafa cu urările transmise baronului von Brukental
Mihai Tudose o face să plângă pe Raluca Turcan. Ce i-a transmis după gafa cu urările transmise baronului von Brukental

Mihai Tudose o face să plângă pe Raluca Turcan. Ce i-a transmis după gafa cu urările transmise baronului von Brukental

Urările de la mulți ani, transmise de Raluca Turcan, baronului Samuel von Brukental, cu prilejul împlinirii a 300 de ani de la naștere nu au rămas netaxate. Fostul vicepremier Mihai Tudose, PSD, a taxat-o dur pentru gafa pe care a făcut-o.

Gafa ministrului liberal a atras nu doar atenția internauților ci și a adversarilor politici care au taxat-o scurt, dar destul de dur. În stilul său caracteristic, fără să se ferească de cuvinte, Mihai Tudose, vicepreședintele PSD, a ironizat-o pe Raluca Turcan, tot pe Facebook, destul de dur.

„Când ești prost de mic… când te faci mare doar te joci! O mai țineți minte pe «doamna» care avea dificultăți majore în a-și aduce aminte ce vârstă are? Oscilând între 27 și aproape 40… Dar pe autoarea lu’: «să-nu-ne-culcăm-vii-și-să-ne-trezim-morți?»

Daaaaaa! Raluuuuca Turcan!!! Noul val PNL! Lovește din nou: îi urează la mulți ani baronului von Brukenthal! Faptul că omu’ a murit acum peste 200 de ani este doar un amănunt…”, a scris Mihai Tudose, fost premier PSD, pe Facebook.

Raluca Turcan a gafat pe Facebook, ținând să-i transmită un mesaj personal și cele mai bune urări de bine, dincolo de timp, baronului Samuel von Brukenthal, care a decedat acum vreo 220 de ani.

„La mulți ani Samuel von Brukenthal!!!”, i-a urat Raluca Turcan baronului, în mesajul de pe Facebook, cu prilejul împlinirii frumoasei și rotundei vârste de 300 de ani.

Nici Iulian Bulai nu a scăpat

Și, pentru ca postarea să fie și mai spumoasă Mihai Tudose și-a adus aminte și de un alt personaj amuzant al coaliției de guvernare, deputatul Iulian Bulai. Acesta este, de asemenea, autorul unor postări care stârnesc râsul.

„Această diafană ființă este colegă de coaliție cu Bulai de pe la USR PLUȘ. Ăla care-i ura la mulți ani lui Mihai. Mihai Eminescu… Ăștia care nu au aflat încă faptul că nu se spune la mulți ani unei persoane decedate… ne conduc!!! Ăștia vor să implementeze «România Educată»

Singura problemă cu acești analfabeți funcționali contemporani nu o reprezintă numărul lor! Ci faptul că sunt foarte bine «împrăștiați» în așa fel încât indiferent ce vrei sa faci… dai de unu’!!!”, a mai scris Mihai Tudose pe Facebook, revenind la Raluca Turcan:

„Ține-o așa, Ralu! Nu ceda! Reformați și PNL! Luați puterea! Impuneți-vă adevărurile: la mulți ani la deces și veșnică pomenire la naștere! E plină lumea de oameni răi… dar nu te lăsa, arată-ne cât de des poți că acolo este locul tău, la guvernare!!! Odihnească-ne-n pace pe noi ceilalți…”.

Dan Barna, USR PLUS

Dan Barna luat la țintă de Tudose

La finalul postării, Mihai Tudose l-a amintit și pe premierul Dan Barna, conform căruia, reformele anunțate în campania electorală de USR-PLUS vor fi amânate după alegerile interne din PNL.

„Tocmai a anunțat și Barna că reformele promise în campanie se amână până după Congresul PNL!!!! O nouă confirmare a vorbei străvechi: mama proștilor e mereu gravidă! Mă rog, la ei se poate și tatăl…”, spune social-democratul.