MIHAI PETRE, dezvăluiri din culisele căsniciei și ale show-ului

MIHAI PETRE, dezvăluiri din culisele căsniciei și ale show-ului

PRO TV dă startul unui nou sezon al show-ului Românii au talent, iar la masa juriului se va afla, după o absență de patru ani, cunoscutul coregraf şi dansator Mihai Petre. Considerat unul dintre cei mai exigenți jurați, Mihai Petre a dezvăluit, într-un interviu pentru Evenimentul zilei, cu ce noutăți și surprize vine sezonul cu numărul 9.

Totodată, acesta a vorbit și despre ce a făcut în cei patru ani de absență, timp în care familia lui s-a mărit.

- Evenimentul zilei: Revii la masa juriului în show-ul Românii au talent. Cum ai primit această ofertă după 4 ani de pauză?

- Mihai Petre: Revin cu foarte multă energie şi cu forţe proaspete. Mi-a fost dor de colegii mei, de atmosfera din show, de concurenţi, de surprizele de la Românii au talent şi de toate momentele extraordinare pe care le oferă această emisiune an de an. Mă bucur foarte mult că sunt iar la masa juriului şi abia aştept să vedeţi tot ce am trăit noi la preselecţii. Veţi fi, cu siguranţă, suprinşi de talentul concurenţilor din acest sezon.

Ne puteți urmări și pe Google News

- Au existat proiecte pe plan profesional în tot acest timp?

- Sigur că da. Am făcut parte din proiecte de televiziune, am arbitrat competiţii de dans şi am predat. Au fost patru ani în care am învăţat multe, în care am avut experienţe care m-au schimbat în bine, zic eu, patru ani care m-au maturizat din toate punctele de vedere.

- Ce ne aşteaptă în acest nou sezon? Vom avea parte de surprize din partea concurenţilor?

- Acest sezon are de toate şi, mai ales, are concurenţi care au trecut peste inhibiţii, peste emoţii, şi au decis să se prezinte în faţa noastră şi să ne arate abilităţile lor incredibile. Vom avea parte de foarte multe surprize, iar multe dintre acestea vor veni atât din partea celor care au decis să participe la Românii au talent, cât şi din partea noastră, a juraţilor, dar şi din partea lui Smiley și a lui Pavel. În acest sezon, am văzut reprezentaţii unice, care nu credeam că există şi de care sunt încă uimit. Veţi avea ce să vedeţi începând din 8 februarie.

- Care crezi că sunt principalele calităţi pe care un concurent trebuie să le deţină pentru a câştiga?

- În primul rând, trebuie să fie foarte talentat, să fie muncitor şi să nu renunţe nicio clipă la visul lui. Trebuie să creadă în el şi de fiecare dată când urcă pe scenă să dea totul, să se prezinte cu bucurie şi entuziasm în faţa publicului.

- Cum este Mihai Petre în spatele rolului de jurat?

- Sunt un om cu o familie frumoasă şi mă bucur teribil de asta. Încerc să petrec cât mai mult timp cu fetele şi cu Elwira, să facem lucruri împreună şi, când putem, să mergem în vacanţe. Îmi place snowboardingul, joc tenis şi merg cu motocicleta.

- La ce vârstă ai început să dansezi şi cine a fost persoana care ţi-a insuflat această pasiune pentru dans?

- Am început pe la 12 ani să dansez, iar mama a fost cea care m-a îndrumat, având o colegă, profesoară de educaţie fizică, care făcea dans. A fost foarte încântată de acest lucru, aşa că m-a trimis la cursuri de dans, chiar dacă eu, iniţial, nu am fost prea încântat de această decizie.

- Ce înseamnă familia pentru tine?

- Familia îmi umple în fiecare secundă sufletul cu fericire şi liniște. În familie găsesc înţelegere, cele mai bune sfaturi şi foarte multă iubire. Înseamnă tot ce contează cu adevărat pentru orice om

- Anul trecut, familia ta s-a mărit. Cum ai primit vestea că vei fi din nou tată?

- A fost o bucurie de nedescris. Iubesc copiii şi mă consider un tip norocos că am două fete. Sunt foarte fericit şi simt că acum familia noastră este întreagă, că lucrurile s-au echilibrat foarte mult.

- În ce măsură a contribuit în căsnicia ta faptul că tu şi soţia ta aveţi aceeaşi meserie?

- Sunt foarte multe avantaje că avem aceeaşi meserie, petrecem foarte mult timp împreună, am ajuns să ne înţelegem din priviri şi avem scopuri comune. Pe de altă parte, mai avem şi discuţii în contradictoriu, care se referă strict la dans, dar acest lucru e normal să se întample într-o pereche de dansatori.

- Care este reţeta succesului unei căsnicii de durată?

- Contează foarte mult faptul că ne iubim, că ne respectăm şi că există o comunicare bună între noi. Întotdeauna am încercat să ne dezvoltăm împreună, să creştem, şi am avut aceleaşi valori după care ne-am ghidat în viață.