Evenimentul Zilei > Monden > Mihai Gâdea a dat marea lovitură! Totul s-a întâmplat în direct. Cifre de audienţă importante, în plin război
Mihai Gâdea a dat marea lovitură! Totul s-a întâmplat în direct. Cifre de audienţă importante, în plin război

Mihai Gâdea a dat marea lovitură! Totul s-a întâmplat în direct. Cifre de audienţă importante, în plin război

Mihai Gâdea a dat, din nou, lovitura în televiziune. Antena 3 şi SInteza Zilei au fost în topul audienţelor la nivel naţional şi duminică seara. Totul s-a întâmplat în plin război la graniţa României.

Mihai Gâdea şi Sinteza Zilei sunt din ce în ce mai urmărite de către publicul din România. După ce sâmbătă seara Antena 3 s-a bătut la nivel de audienţe, pe tronsonul naţional, chiar şi cu televiziunile generaliste, duminică seara, Antena 3 a realizat o nouă emisiune specială.

Mihai Gâdea, în topul audienţelor

Mihai Gâdea nu a dat nicio şansă concurenţei duminică seara. Pe tronsonul naţional, Sinteza Zilei a făcut legea, de la ora 21.00, în faţa rivalilor de la România TV şi Digi 24. Subiectul conflictului armat de la graniţa României, din Ucraina, i-a ţinut cu sufletul la gură pe telespectatori pe Antena 3.

Chiar de la ora 21.00, Sinteza Zilei a ajuns la cifre de rating de aproape 5, la mare distanţă de concurenţă, care nu a reuşit să ţină piept emisiunii realizate de Mihai Gâdea, în rândul televiziunilor de ştiri. România TV s-a clasat pe locul secund, cu cifre de aproape 3 pe toate sloturile de audienţă ale orei. Digi 24 nu a reuşit să ajungă la cifre de rating de 2 pe toată durata orei 21.

Şi ora 22.00 i-a adus lui Mihai Gâdea şi Antenei 3 cifre care au plasat Sinteza Zilei pe primul loc, pe toate sloturile de audienţă, la nivel naţional. Totuşi, cei de la România TV au reuşit să se apropie de rivali pe două sloturi de audienţă, dar nu au reuşit să ajungă pe primul loc.

Până la miezul nopţii, Sinteza Zilei maraton a continuat să domine topurile audienţelor la nivel naţional, pe televiziunile de ştiri. Mihai Gâdea nu a avut rival nici după miezul nopţii, pentru că Sinteza Zilei a continuat până aproape de ora 2 noaptea, ca şi sâmbătă. Evenimentele din Ucraina i-au ţinut cu sufletul la gură pe români, iar Antenei 3 i-au adus pentru încă o seară primul loc ca rating, la nivel naţional, în faţa tuturor televiziunilor de ştiri din România.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: