Evenimentul Zilei > Monden > Mihaela Rădulescu revine. Cu ce televiziune a semnat și din ce producție va face parte
Mihaela Rădulescu revine. Cu ce televiziune a semnat și din ce producție va face parte

Mihaela Rădulescu revine. Cu ce televiziune a semnat și din ce producție va face parte

Nu poate sta departe de lumea frumoasă a televiziunii. Mihaela Rădulescu se întoarce pe sticlă. Cu ce post a semnat.

Surprize, surprize. Mihaela Rădulescu vine acasă. În ce producție de televiziune va putea fi văzută fosta iubită a lui Dani Oțil.

Mihaela Rădulescu revine. Cu ce televiziune a semnat și din ce producție va face parte

Frumoasa Mihaela Rădulescu se pregătește să-și încânte fanii. Bruneta va apărea din nou pe sticlă, într-o producție ce se aude că va fi cu adevărat extraordinară. Mai marii ProTV au hotărât să-și îmbogățească audiența cu un show incendiar.

Este vorba de „Super Star România”, emisiune care se pare că va înlocui „Vocea României” și va avea, bineînțeles, alți jurați. Se aude prin târg că printre aceștia se vor număra Mihaela Rădulescu, Cezar Ouatu, dar și simpaticul Horia Brenciu. În acest moment pentru acest show se fac preselecții.

“Mireasă pe nevăzute” e aproape de start

O altă surpriză a grilei de toamnă a ProTV este un reality-show matrimonial care se va numi “Mireasă pe nevăzute” și se pare că e aproape de start. Și surprizele nu se opresc deloc aici. Fanii serialul “Vlad” pot fi fericiți, pentru că povestea continuă. De asemenea, să vă așteptați la alte episoade drăguțe din serialul  “Las Fierbinţi”, pentru că urmează noi filmări.

Jurați noi la “Masked Singer România”?

Bucurie și pentru cei care au fost fascinați de “Masked Singer România”. Se va face sezonul nou și, spun sursele, e mai mult ca posibil să fie vorba și de alți jurați. De asemenea, revine în grila ProTV și mult iubitul show de cooking, “MasterChef România”, dar și aici e posibil să faceți cunoștință cu chefi noi. În prezent, se crede că pentru aceste emisiuni se fac preselecții și se discută ultimele detalii. Cât privește reality show-ul “Ferma”, totul e cu semn de întrebare, pentru că nu a răsuflat nimic dacă va mai fi sau nu în acest an.

Sursă foto: instagram