Evenimentul Zilei > Monden > Mihaela Rădulescu, de nerecunoscut! Chirurgia „de voie” și efectele sale
Mihaela Rădulescu, de nerecunoscut! Chirurgia „de voie” și efectele sale

Mihaela Rădulescu, de nerecunoscut! Chirurgia „de voie” și efectele sale

Mihaela Rădulescu spune mereu că este mândră de ea, de cum arată la vârsta de 50 de ani împliniţi în august. Iar atunci când vine vorba despre operaţiile estetice, vedeta a spus clar că a făcut tot ce şi-a dorit. Iar imaginile de mai jos vorbesc de la sine.

Mihaela Rădulescu: Nu că ar fi o crimă să faci mici „ajus­tări pe ici, pe colo… Ce mi-am dorit să fac am făcut. Și nu mă interesează ce părere au alții despre alegerile mele. E și asta o cheiță a suc­cesului, până la urmă”.

Mihaela Rădulescu, absentă de pe social media o perioadă lungă de timp, a revenit cu un mesaj de început de an.

”Dragi Oameni, îmi pare rau ca nu-mi petrec mai mult timp cu voi, aici. Ca si voi, aleg sa fiu unde mi-e bine, unde ma stiu in siguranta, unde mi-e iubirea… Ma gandesc cu mare drag la cei cu care am construit aici amintiri memorabile si le multumesc ca m-au facut mereu sa zambesc. Pentru voi si pentru toti cei care au nevoie de iubire, va trimit un gand bun, intre Craciun si Anul Nou. Sa fiti sanatosi, sa va bucurati de ceea ce aveti si sa nu uitati niciodata de Voi. De cine sunteti, de ceea ce vreti, de cat de multe puteti sa faceti si chiar sa duceti… Ne cresc copiii, ne schimba vietile, ne mai schimbam si noi, dar nimeni si nimic nu trebuie sa ne schimbe pofta de viata, de bucurie, de iubire. Sa aveti parte de toate astea!”, a scris  Mihaela Rădulescu pe contul de socializare.

Cum arăta Mihaela Rădulescu cu câţiva ani în urmă

Imagine similară
Imagine similară
Imagine similară

Şi cum arată astăzi Mihaela Rădulescu

Imagini pentru mihaela rădulescu foto
Imagini pentru mihaela rădulescu foto