Evenimentul Zilei > Actualitate > Microsoft ne ține la curent cu situația îmbolnăvirilor. Harta de unde poți afla informați exacte
Microsoft ne ține la curent cu situația îmbolnăvirilor. Harta de unde poți afla informați exacte

Microsoft ne ține la curent cu situația îmbolnăvirilor. Harta de unde poți afla informați exacte

Compania Microsoft a lansat o hartă interactivă care oferă informații tuturor celor interesați, despre răspândirea pandemiei de COVID-19 în țările din întreaga lume. Și Google lucrează la un site dedicat răspândirii epidemiei.

Harta pusă la punct de Microsoft prezintă o situație statistică, actualizată periodic, despre numărul de cazuri înregistrate în fiecare țară, numărul celor vindecați și al deceselor provocate de boală.

Informațiile sunt preluate din mai multe surse, între care Organizația Mondială a Sănătății, Centrul pentru Controlul Bolilor (SUA) sau Centrul European pentru prevenirea și controlul bolilor (ECDC).

Și Google va oferi informații legate de răspândirea pandemiei de coronavirus, urmând să lanseze în această seară, luni, 16 martie, un website cu informații despre epidemie.

Pe 11 martie, Organizația Mondială a Sănătății a declarat infecția COVID-19 pandemie, în contextul creșterii numărului de cazuri la peste 124.000 în peste 110 țări și teritorii din toată lumea și din cauza riscului crescut de continuare a răspândirii infecției la nivel global.