Evenimentul Zilei > Social > Schimbări la metrou. „Surpriza” Metrorex pentru bucureșteni. Breaking news
Schimbări la metrou. „Surpriza” Metrorex pentru bucureșteni. Breaking news

Schimbări la metrou. „Surpriza” Metrorex pentru bucureșteni. Breaking news

Astăzi, 28.05.2019, pe Magistrala 2 (Berceni-Pipera) trenurile de metrou vor circula cu o ușoară decalare, de 2 minute fața de graficul de circulație obișnuit, informează Metrorex printr-un comunicat de presă.

„La controalele efectuate de către specialiștii Metrorex, a fost identificată o fisură a șinei în zona stației Pipera. Echipele tehnice au procedat la consolidarea acesteia și a fost introdusă o restricție de viteză. Situația va fi remediată total în această noapte.

Călătorii sunt informați prin sistemul de sonorizare din stațiile de metrou și trenuri”, au mai punctate reprezentanții Metrorex.

Linia Berceni-Pipera este cea mai aglomerată dintre cele patru magistrale din Capitală.  Săptămâna trecută, sute de călători au blocați într-o aglomerație infernală la stațiile de metrou Piața Unirii și Piața Victoriei. Oamenii au așteptat foarte mult pentru a urca în trenuri

La Victoriei, coada este până la scările care coboară la magistrala care duce spre Dristor.

Conform informațiilor oferite de către Metrorex, fi fost vorba despre probleme la sistemul de semnalizare. De altfel, în ultimele luni angajaţii Metrorex s-au tot plâns că sunt probleme cu noile metrouri şi că sistemul de semnalizare și sincronizare al traficului creează tot felul de problemele.