Un astfel de eveniment nu putea fi lipsit de controverse. Astfel, compania aeriană Ryanair a lansat o serie de beneficii și reduceri pentru toți cei care votează ca Anglia să rămână în UE. 

Dacă Marea Britanie votează să rămână în UE vom organiza cea mai mare vânzare de locuri cu reducere pentru persoanele care doresc să meargă și să viziteze Europa. Această ofertă va fi destinată în special domnilor Johnson, Farage și Gove (n.r. politicienii din tabăra pro-Brexit), oamenii care, într-adevăr, nu știu prea multe despre Europa și au nevoie să-și petreacă mai mult timp în străinătate. Noi nu am fi crescut atât de mult fără Europa. Zborurile ieftine v-au fost aduse de piața unică. Ceea ce doresc Boris Johnson și Michael Gove este să se întoarcă într-o Europă în care liniile aeriene britanice avea oferte și de 800 de lire și numai ei bogați își permiteau să călătorească, a declarat Michael O'Leary, directorul executiv al companiei Ryanair, citat de publicația The Independent.

Directorul campaniei pro-Brexit, Vote Leave, Dominic Cummings spune că această ofertă este coruptă pentru că oferă mită sub formă de discounturi pentru a vota anti-Brexit. 

O'Leary a respins această acuzație, afirmând că oferta va intra în vigoare doar de vineri, la o zi după ce urnele se vor închide și votarea va lua sfârșit.

Nu este mită deoarece scaunele ieftine sunt atât pentru cei care votează ca Marea Britanie să rămână alături de UE cât și pentru cei care vor să iasă din Uniune.

Te-ar putea interesa și: