După cele două etape disputate până acum în grupele turneului final, „Pumele” și-au adjudecat doar un singur punct. În jocurile cu Islanda (1-1) și cu Croația (0-3), superstarul argentinian Lionel Messi a avut evoluții surprinzător de slabe. Din cauza asta, Emmanuel Petit l-a taxat pe jucătorul Barcelonei.

Să-l vezi pe Messi ieșind pe teren cu capul plecat… ar trebui să-i fie rușine! Scuză-mi limbajul, dar Argentina e de rahat. A fost o rușine să-i urmăresc.

Nu-mi pare rău pentru Messi. Ar trebui să se trezească, atunci când lucrurile nu-i ies, mereu e pe jos, nu are nici o reacție. Să se trezească! Atunci când îi iese jocul la Barcelona, e un jucător extraordinar. Am văzut însă și în Liga Campionilor că dispare de pe teren în unele partide. Nici nu mai e acolo. Nu aleargă, merge. Nu-l interesează mingea.

Toată echipa a fost slabă, n-a avut încredere. La cum au arătat, nu-i văd să se califice”, a spus Emmanuel Petit pentru Paddy Power News.

Altfel, naționala Argetinei este obligată să învingă Nigeria în ultimul meci din grupe, pentru a spera la calificarea în fazele eliminatorii.