Marți, la mai mult timp după ce a declarat prima dată ce avea de gând să facă, se pare că milionarul se află încă în autoizolare, dar nu prezintă nicio simptomă, ba mai mult, se simte foarte bine și stă pe șezlong, arată RomaniaTV.

Interviul cu milionarul a avut loc prin telefon. Un reporter echipat corespunzător cu combinezon, mască, mânuși și vizieră a vorbit cu Viorel Cataramă în timp ce se afla în fața locului în care acesta s-a izolat.

Acesta le-a transmis românilor și un mesaj: „Frica ucide!”.

Omul de afaceri a declarat că nu prezintă nicio simptomă momentan și că se simte foarte bine. De asemenea,Viorel a mai dezvăluit că în momentul în care s-a îmbrățișat cu bolnavii de Covid-19 „a simțit compasiune și fericire”.

Acesta a spus că va reveni cu detalii despre starea lui de sănătate dacă vor exista schimbări.

„Nu sunt singur în promovarea acestei teorii. Încă de acum două luni am spus că România trebuia să accepte și să urmeze calea imunizării de grup, așa cum a făcut Suedia, așa cum au făcut Islanda, Olanda sau Brazilia.

Eu nu fac decât să spun că asta e calea de urmat. Sunt țări care au făcut asta, și-au păstrat puterea economică și nu au mai mulți morți decât alte țări. (…) Nu credeți că se poate muri și din faptul că ai falimentat și nu mai poți întreține familia și mori de foame? Nu vă puneți întrebarea că 5 milioane de români pot muri și din alte afecțiuni numai pentru faptul că sunt prizonieri în casă?

Mai devreme sau mai târziu vor ieși la suprafață aceste statistici din care vom vedea că am salvat câteva persoane cu coronavirus și am condamnat la moarte mii sau zeci de mii de oameni. Și dacă vă referiți la gestul meu, este un gest pe care l-a făcut și Regina Maria. Regina Maria s-a dus și s-a îmbrățișat cu bolnavii de tifos”, a spus anterior Viorel Cataramă.