Evenimentul Zilei > Politica > Mesajul lui Victor Ponta de Sărbători: 2014, un an în care pot să învăţ mai mult din înfrângeri decât din victorii | VIDEO
Mesajul lui Victor Ponta de Sărbători: 2014, un an în care pot să învăţ mai mult din înfrângeri decât din victorii | VIDEO

Mesajul lui Victor Ponta de Sărbători: 2014, un an în care pot să învăţ mai mult din înfrângeri decât din victorii | VIDEO

Premierul Victor Ponta a publicat un mesaj video pe Facebook, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, în care a afirmat că 2014 a fost pentru el un an în care poate învăţa mai mult din înfrângeri decât din victorii.

"A fost un an lung, a fost un an greu, a fost un an cu lucruri bune, a fost un an şi cu lucruri greşite şi pentru mine un an în care pot să învăţ mai mult din înfrângeri decât din victoriile pe care le-am avut. Faptul că avem în faţă un an în care poate înţelegem toţi că avem o şansă extraordinară să dovedim că cei care au murit acum 25 de ani n-au murit degeaba şi că noi am învăţat nu doar din lucrurile rele şi din lucrurile bune că avem atât de mult de făcut", spune Victor Ponta, în mesajul postat pe Facebook.

Premierul a mai declarat că în cei 25 de ani care au trecut de la Revoluţia din 1989, România s-a schimbat în bine, apreciind, însă, că mai sunt încă multe lucruri de făcut şi vorbeşte despre "semnificaţia specială" pe care o are sărbătoarea Naşterii Domnului din acest an, transmite Agerpres.

"Anul acesta, Crăciunul are o semnificaţie specială: 25 de ani de la Revoluţie, atunci când oameni tineri şi mai puţin tineri şi-au dat viaţa, atunci când am schimbat cu adevărat un sistem, sistemul comunist. Mă gândesc de fiecare dată cu o anumită nostalgie la faptul că aveam colegi de liceu, aveam profesori, aveam vecini, prieteni şi toţi ne gândeam ce lucru extraordinar facem: scăpăm de comunism, o să fie o viaţă altfel. Sper ca multe din speranţele noastre de atunci să nu se fi dovedit deşarte. Între timp, în cei 25 de ani, o spun cu toată convingerea că ne-am schimbat noi în bine, că ţara s-a schimbat în bine, dar mai avem încă atât de multe lucruri de făcut", declară Victor Ponta.

Premierul şi-a încheiat mesajul urându-le românilor un sfârşit de an bun şi Crăciun fericit.

"Vă urez tuturor Crăciun fericit! Vreau să fiţi cât mai bucuroşi alături de cei dragi şi în 2015 să fim mult mai buni toţi. (…) La mulţi ani şi sărbători fericite!"

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: