În ultimele zilele, Laurențiu Jr a fost extrem de vocal pe site-urile de socializare unde a postat diferite mesaje prin care își apăra familia. După ce a declarat în exclusivitate pentru EVZ că părinții lui nu vor divorța și că „tatăl meu mai bine ar muri decât să-și batjocorească copiii”, revine cu un mesaj prin care anunță public că este alături de tatăl lui în aceste momente și că nu mai crede nimic din ceea ce s-a vehiculat în ultima perioadă.

„Mulțumesc pentru că ești cel mai bun tată din lume, cel mai familist, cel mai bun soț de pe pământ. Mulțumesc pentru ceea ce oferi în fiecare secundă vieții. Mulțumesc Cerului că ne-a dat o mamă și un tată perfect! Acum poate lumea închide gura și îl respectă pe tatăl meu și familia mea”, a transmis Laur Jr. Mai mult, în urmă cu câteva minute, a postat pe contul lui de Instagram o poezie pe care i-o dedică tatălui său și în care își arată aprecierea și loialitatea.

Vă reamintim că imediat după ce antrenorul de fotbal a declarat pentru fanatik.ro că divorțează, declarație pe care și-a retras-o ulterior susținând că a fost în spirit de glumă, dat fiind faptul că încontinuu este întrebat dacă divorțează de soția lui, au apărut informații cum că Laurențiu Reghecampf ar vrea să-și părăsească soția pentru una dintre cele două amante pe care le-ar avea. Se zvonește că de ani buni trăiește cu o tânără căreia i-a deschis o afacere și, în același timp cu o blondă care s-ar fi ales de pe urma relației cu un salon în zona Dorobanți.

Sarah își susține de asemenea tatăl

Deși nu este tatăl ei biologic, Sarah Dumitrescu are o relație specială cu Reghecampf. Așa că, după ce a văzut poezia dedicată de fratele mai mic, a dorit să o pună și ea pe contul ei de Instagram, arătându-i astfel că și ea este alături de el în aceste momente.

Noi pentru ei suntem TĂTICI.

Ce gingaș e, și sună bine

TĂTICULE, mi-e dor de tine!

Dar anii trec și deodată,

Nu mai esti TĂTIC, acum ești TATĂ.

Dar și așa tot sună bine,

TATA, …îmi este dor de tine!

Dar cresc, nu le mai ești pe plac,

Din TATA, tu devii BABAC.

Și vorba sună trist și gol,

BABACULE, …mai dă-mi un pol!

Dar viața e un foc de paie,

Și vrei nu vrei, ajungi TATAIE.

Iar vorba ta, în ras e luată,

TATAIE,… ia mai las-o baltă!…

Și-n anii care-ți mai rămân,

Te vor numi doar ĂL BATRÂN

Și vorba lor te năucește,

BĂTRANE,… ce-ți mai trebuiește?

Copile, tu să ai știință,

Am fost un tată cu credințî

Și din puțin, de-a fost să fie

Eu am răbdat, și ți-am dat ție,

Dar fă-mi, te rog, o bucurie

La cimitir, de vii la mine

Să-mi zici ca în copilarie

TĂTICULE, mi-e dor de tine….