Evenimentul Zilei > Sport > Mesaj clar pentru jucătorii de la FCSB. Cine nu suportă criticile lui Gigi Becali nu are ce căuta la echipă
Mesaj clar pentru jucătorii de la FCSB. Cine nu suportă criticile lui Gigi Becali nu are ce căuta la echipă

Mesaj clar pentru jucătorii de la FCSB. Cine nu suportă criticile lui Gigi Becali nu are ce căuta la echipă

Chiar dacă spune că nu este de acord cu atitudinea pe care Gigi Becali o are de ani de zile, Meme Stoica a afirmat că jucătorii nu ar trebui să fie afectați de criticile publice.

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, nu este de acord cu atitudinea finanțatorului Gigi Becali, care obișnuiește de ani de zile să-i critice public pe fotbaliști. Dar, Meme a spus că este dreptul patronului să facă asta, iar cine nu acceptă nu are ce să caute la gruparea „roș-albastră”.

Meme spune că jucătorii care nu suportă criticile nu au ce căuta la FCSB

„I-a criticat în public mereu, nu numai acum. Bineînţeles că e o problemă. Dacă jucătorii nu pot evolua la cei mai buni parametri pentru că-i critică Gigi, au o problemă. Înseamnă că n-au ce căuta la FCSB. La noi e presiune mare. Dacă tu crezi că Budescu e afectat de criticile lui Gigi, te înşeli amarnic.

Să se ducă să-şi caute alte meserii dacă îi afectează criticile. Care-i problema? Edi a fost deranjat că Gigi a avut nişte remarci acide la adresa jocului.

Pe mine m-a făcut praf de multe ori. Eram vinovat că n-au venit Deac, Burcă. Dacă Cristea e marcat de o declarație a lui Gigi Becali, n-are ce să caute, serios că nu are ce să caute”, a afirmat Meme Stoica la Telekom Sport.

Constantin Budescu, ultimul jucător făcut praf de Gigi Becali

Ultimul intrat în gura lui Gigi Becali este atacantul Constantin Budescu. „Vreau golazo, nu «circăraie»! La Budescu mă refer, da! Ați văzut asta la Messi? Ați văzut asta la Cristiano Ronaldo? Călcâie? Exterioare? Să joace numai așa? Nu cred. Nu se joacă așa dacă vrei să câștigi un meci. Trebuie să fii mereu serios, să nu-ți iei adversarul de sus.

Și la faza aceea în care Budescu trebuia să primească penalty (n.r- în meciul cu FC Voluntari, scor 0-0), tot el a greșit pentru că s-a dus acolo să preia cu piciorul drept. Se contorsionează. Nu era mai bine să pună stângul, să protejeze mingea? Lua și fața adversarului și poate era gol. Inclusiv la această fază s-a văzut o superficialitate a lui”, spunea Becali pentru digisport.ro.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: