Evenimentul Zilei > Sport > Gigi Becali vrea să instaleze un antrenor-marionetă la FCSB. Cum încearcă să-l determine pe Edi Iordănescu să demisioneze
Gigi Becali vrea să instaleze un antrenor-marionetă la FCSB. Cum încearcă să-l determine pe Edi Iordănescu să demisioneze

Gigi Becali vrea să instaleze un antrenor-marionetă la FCSB. Cum încearcă să-l determine pe Edi Iordănescu să demisioneze

Gigi Becali vrea să scape cât mai repede cu putință de Edi Iordănescu. Finanțatorul este nemulțumit pentru că nu mai are niciun cuvânt de spus la echipă.

Gigi Becali vrea să scape de antrenorul Edi Iordănescu. Finanțatorul de la FCSB caută un tehnician obedient, care să-i asculte orbește ordinele. El regretă că a făcut o înțelegere cu Iordănescu junior. Chiar dacă rezultatele au apărut, Becali este nemulțumit pentru că nu mai are voie să se implice la echipă. L-a criticat deja pe antrenor pentru jocul steril al echipei și i-a reproșat că „roș-albaștrii” nu fac posesie.

Ca să scape de Edi Iordănescu, Gigi Becali trebuie să plătească o clauză de reziliere de 500.000 de euro

Becali încearcă să-l determine pe Iordănescu să demisioneze. Și asta pentru că, dacă l-ar da afară, ar trebui să-i achite suma de 500.000 de euro. Finanțatorul este convins că ar putea găsi fără mari bătăi de cap un antrenor-marionetă așa cum a avut de multe ori în ultimii ani. Iar presiunea pusă pe Edi a început deja.

„Nu zic de Edi… Zic de echipă. Cine trebuie să facă… Poate se supără Edi, dar nu pot să tac din gură când văd că echipa gâfâie. Nu pot să spun că îmi place când câștigăm cu 1-0, din penalty sau cu greu. Se joacă în viteza întâi. Trebuie viteză a 5-a, trebuie automatisme. Nu am avut niciodată o echipă așa slabă.

Vedem cine mai pleacă la vară, ce salarii mai reducem. Cu banii pe Moruțan ținem echipa ca să nu mai dau bani de la mine. Dacă la fotbal trebuie să dau eu bani și altul să comandă, nu vreau! Nu mă interesează să dau bani și să nu pot să comand. Nu mai fac activitatea astea. Dacă dau bani, eu comand. Nu vreau să fiu marele idiot și să dau eu bani și să comande altul. Dacă mă bag, sunt criticat….”, spunea Becali, luni, la PRO X. El a afirmat clar că nu mai vrea să dea bani ca să comande altcineva.

Nu vrea să mai dea bani fără să comande

„Pentru ce să faci? Tu să dai milioane de euro și altul să comande? Unde ai mai văzut așa ceva. Voi sunteți nebuni! Eu m-am luat după voi și am devenit și eu nebun. Am zis că poate aveți dreptate. Dar voi sunteți nebuni. Nu se poate la mine să vină unul să ia bani și să comande el și să-și asume. Se poate doar până în vară. De la vară se face cum vreau eu, cine dă bani comandă”.