Editura Evenimentul si Capital

Menajera mea, traficanta. Viața la curte

Autor: | | 0 Comentarii | 11864 Vizualizari

Nela avea o privire caldă, de câine credincios, genul de om pe care ai curaj să-l lași singur în casa ta, fără nicio teamă. Fusese muncită de mică, iar treaba asta o vedeai în brazdele adânci pe care oboseala i le săpase pe frunte. Încercase să termine liceul, dar cedase sub neajunsurile și chinurile pe care ți le dă sărăcia. Așa că s-a lăsat de școală la 16 ani și, tot de atunci, a plecat de acasă ca să nu mai fie o povară pentru familie.

Nela se născuse într-un cartier sărac de la marginea Bucureștiului, într-o casă ce sta sprijinită de gardul vecinilor și învățase să facă primii pași pe ulițele pline de noroi ce despărțeau cocioabele în care trăiau zeci de suflete. Nu era țigancă cum o strigau colegii la școală, dar nici nu apăruse din spuma laptelui ca să împrăștie bănuielile. Cea mai mare calitate a ei era cumințenia. Până să plece de acasă, nu ieșise din vorba părinților și era printre puținele fete de vârsta ei care-și mai păstra virginitatea neatinsă.

S-a înhăitat cu un golan din Drumul Taberei, Costică, mai mare decât ea cu vreo zece ani și s-a trezit mai mult luată pe sus din casa copilăriei și obligată să locuiască cu acest individ și familia lui.

În scurtă vreme a aflat cum stă treaba cu femeile și bărbații, iar Costică, bărbatul pentru care plecase de acasă, a obligat-o să se prostitueze.

- Unde ai găsit-o pe țiganca asta? Nu se uită nici dracu la ea, se văita mama lui Costică.

- Lasă,mamă, că am eu clienți. E fată mare, ce contează cum arată?

Doi ani de zile Nela a îndurat dureri și umilințe, până când un client s-a îndrăgostit de ea și a răpit-o. S-au mutat amândoi undeva pe la Lizeanu, aproape de Bucur Obor, în patria traficanților de droguri. Măcar aici nu abuza nimeni de ea. Nicu, bărbatul care o îndrăgise, vindea bile de cocaină și, ocazional, canabis.

- Vrei să încerci, frumusețe? O ademenea pe Nela.

Ea se împotrivea, căci văzuse prea bine cum își pierdeau drogații mințile.

- Oi fi eu proastă, dar nici chiar așa.

- Atunci ajută-mă să cântăresc marfa asta.

- Dar nu e periculos ce faci? Dacă te prinde poliția?

Nici nu i-a pierit urma cuvintelor de pe buze, când s-a trezit cu un dos de palmă ce i-a umplut gura de sânge.

- Ce-ai, fă, de cobești? Ți se învârte limba aia ca un mop în gură, numai prostii spui. Dacă mai zici o dată ceva de poliție, eu cu mâna mea te omor.

Și cam așa s-a încheiat dragostea lui pentru Nela. Începuse să o folosească pe post de săgeată, o expunea periculos de mult, iar biata fată, măcinată de frică, ajunsese traficant fără voie.

Într-o seară a primit o bătaie zdravănă de la Nicu. Încurcase niște comenzi și cântărise greșit punguțele cu marijuana. Trei zile a zăcut. El o credea deja moartă, dar viața avea alte planuri cu ea. Și, uite așa, au mai trecut doi ani, iar Nicu o bătea din ce în ce mai rar. La drept vorbind, se cam temea să o mai atingă. Nela luase proporții considerabile și, deși avea aproape o sută de kilograme, părea robustă și puternică. Noua greutate impunea un soi de respect printre traficanți, iar asta îi dădea fetei o brumă de curaj. Deși n-o mai bătea, Nela îi era tot supusă, mulțumindu-se cu firimituri și bani cât să nu moară de foame.

Nicu urma să primească mai multe colete și de câteva zile se chinuia să găsească un loc de depozitare. A trimis-o și pe Nela să caute, iar ea se plângea ca s-a săturat de viața asta.

- Vreau să pun și eu capul liniștită pe pernă, vreau să fac un copil. Până când o să tot facem asta? Dacă ne prinde poliția într-o zi?

Se pare că iar rostise vorbe nepotrivite și un pumn bine plasat i-a transformat dinții din față în cioburi. A plâns mult în seara aia, de ziceai că se îneacă în balta de lacrimi ce-i creponau obrajii. Venise momentul răzbunării.

Peste câteva zile Nicu părăsea casa în cătușe. Nela scăpase, că asta e soarta denunțătorilor. Procesul n-a durat mult, că l-au prins în flangrant. Bănuia că Nela îl denunțase, dar nu era sigur.

Dar ce se întâmplase cu acea cantitate mare de canabis pe care Nicu se străduise să o ascundă ? Poliția îl prinsese în flagrant cu cocaină, iar omul nu suflase niciun cuvânt despre canabis. Spera să le vândă după ce ieșea din pușcărie.

Au mai trecut trei ani de atunci, Nela s-a mutat în Berceni și s-a angajat să facă menaj la mai multe case de oameni bogați.

Și aici începe povestea mea. Vă rog să mă iertați pentru lunga introducere, dar macar voi să știți lucruri pe care eu leam aflat prea târziu. Numele meu este Sorin și sunt proaspăt divorțat. Nevasta m-a părăsit, n-am copii și trăiesc într-o casă mare cât China, undeva prin Pipera. Fosta mea soție n-a vrut să rămână cu casa din pricina costurilor de întreținere exagerat de mari, iar când a plecat mi-a luat și menajera.

Așa că iată-mă bărbat singur, căutând disperat o femeie care să mă salveze de pânzele de păianjen ce amenințau să mă sugrume și de munții de praf care îmi întărâtau alergiile. Un prieten mi-a recomandat-o pe Nela și, la cât de disperat eram, am angajat-o fără să știu măcar cum arată.

- O să-ți placă Nela, m-a liniștit amicul meu, e o fată tare bună. Nu scoate o vorbă, e mai tăcută ca un dulap.

NEWS ALERT! Andreea Balan, a 3-a oara la spital! ACUM e la urgenta! Primele IMAGINI! Ti se RUPE sufletul

Pagina 1 din 2


Opiniile exprimate de invitații EVZ aparțin autorilor și nu reprezintă punctul de vedere al publicației
Stirile zilei

Alte articole din categoria: Invitaţii evz

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI