Evenimentul Zilei > Social > Memoria EVZ. Maria Dragomiroiu ne-a dezvăluit secretele frumuseții sale
Memoria EVZ. Maria Dragomiroiu ne-a dezvăluit secretele frumuseții sale

Memoria EVZ. Maria Dragomiroiu ne-a dezvăluit secretele frumuseții sale

Articolul, care a apărut în ziua de 29 noiembrie 1995 şi este semnat de Amorena Minculescu, poate constitui o veritabilă sursă de inspirație pentru toate femeile pentru că au trecut atâția ani și Maria Dragomiroiu este tot frumoasă. Asta înseamnă că ce a declarat ea atunci s-a confirmat până astăzi.

 Interviul de atunci a avut loc după Gala marilor interpreţi de muzică populară, găzduită de Sala Radio.

Maria Dragomiroiu tocmai se întorsese dintr-un turneu, prin Ardeal, împreună cu Corina Chiriac şi Jean Constantin. Ea a povestit despre peripețiile din acest turneu, dar și despre petrecerea de ziua Poliției Române, care i-a prins pe cei trei îndrăgiți artiști lirici, la Craiova.

Maria Dragomiroiu a declarat că îşi spală părul, lung de un metru, numai cu săpun de casă şi apoi îl clăteşte cu oţet. Ea şi-l taie de două ori pe an , câte 30 cm.

Principalul secret al frumuseţii ei, spunea Maria atunci, constă în viaţa de familie, pe care o duce, alături de soţul ei şi de cei doi copii.

INFO

Maria Dragomiroiu este şi mai frumoasă şi tot printre cei mai îndrăgiţi cântăreţi de muzică populară, deşi au trecut atâţia ani.

CV

Amorena Minculescu a lucrat la EVZ, la TVR, și în prezent este P.R. în comunicare