Evenimentul Zilei > Monden > Meghan, săgeți către Regină: „Mă simt ca şi cum o greutate uriaşă mi-a fost ridicată…” Foto
Meghan, săgeți către Regină: „Mă simt ca şi cum o greutate uriaşă mi-a fost ridicată…” Foto

Meghan, săgeți către Regină: „Mă simt ca şi cum o greutate uriaşă mi-a fost ridicată…” Foto

Meghan şi Harry sunt total schimbaţi de când au ales să trăiască departe de Casa Regală. Iar apropiaţii cuplului spun că sunt cu adevărat fericiţi şi mult mai liniştiţi. Iar imaginea din articol cu ducii de Sussex vorbeşte de la sine.

Prințul Harry este „mult mai relaxat și mai fericit în Canada decât în ​​Marea Britanie” și „nu regretă” că a renunțat la Familia Regală ”, a declarat o sursă. Prințul Harry este „mai fericit de când a renunțat la îndatoririle sale în calitate de senior regal” şi ​​nu regretă mișcarea pe care a făcut-o împreună cu soţia sa.

În ianuarie, fiul prințului Charles a anunțat că el și soția sa Meghan Markle își vor împărți timpul între Marea Britanie și America de Nord și că  vor lucra pentru a deveni independenți financiar. Iar acum asta fac şi se pare că le este mult mai bine.

„Harry este mult mai fericit în Canada și se simte mult mai relaxat. Până acum nu regretă mutarea ”, a declarat o sursă pentru Us Weekly. Infomraţia vine după ce o prietenă apropiată a dezvăluit în exclusivitate pentru DailyMail că Meghan Markle nu are, de asemenea, „niciun regret” că a renunțat la familia regală și le-a spus prietenilor că poate avea totul şi că este extrem de fericită. „Cerul este limita” a mai spus Meghan continuând: simt cum o greutate uriașă a fost ridicată de pe umerii noştri”.

Ducele și ducesa de Sussex au făcut recent o călătorie la Miami, unde prințul Harry a vorbit la un summit organizat de celebra bancă JP Morgan. Cei doi ar fi câștigat până la 1 milion de dolari pentru participare.  Harry a vorbit despre sănătatea sa mentală și terapia pe care a urmat-o cu un specialist după moartea mamei sale.