Evenimentul Zilei > International > Meghan Markle şi Kate Middleton au CUCERIT Wimbledonul. FOTO
Meghan Markle şi Kate Middleton au CUCERIT  Wimbledonul. FOTO

Meghan Markle şi Kate Middleton au CUCERIT Wimbledonul. FOTO

Meghan Markle și Kate Middleton au cucerit Wimbledonul pentru că toată lumea le-a aplaudat la apariţia lor pe arena principală, iar cameramanii au uitat pentru câteva momente de tot ce se întâmpla pe terenul de tenis, focalizând pe cele două ducese superbe.

Pracitic sunt la prima lor ieşire publică ca între cumnate. Au venit la Wimbledon pentru a urmări semifinalele dintre Novak Djokovic și Rafa Nadal, iar apoi finala feminină dintre Serena Williams și Angelique Kerber.

Ducesa de Sussex a ales să poarte în pantaloni Ralph Lauren, iar ducesa  de Cambridge, în rochie și sacou Jenny Packhman şi geantă Dolce e Gabbana.

Toate camere au fost focalizate pe standul unde stăteau cele două ducese care au venit fără soții lor. Fosta actrită americană, deja extrem de familiarizată cu poziţia sa de ambasador al Familiei Regale  a fost toată numai zâmbet şi extrem de comunicativă cu Kate, arătând că se înţeleg foarte bine. Și Kate a fost la înălţime, iar rolul mamă îi prieşte foarte bine, după nașterea celui de-al treilea copil, Louis, la fel de frumos ca ceilalți doi mici prinți. O regină perfectă, nu-i aşa?

Aşezate  în Royal Box, cea mai prestigioasă zonă care a fost întotdeauna rezervată Reginei, Meghan și Kate, de aceeași vârstă, 36 de ani, s-au comportat extrem de relaxat, au vorbit, au râs, au comunicat cu cei din jur într-o normalitate desăvârşită.

Meghan îmbrăcată în pantaloni și cămașă în dungi Ralph Lauren,  Kate cu o rochie creată de Jenny Packham au fost ţinute sub observaţie cu lupa de toată presa prezentă acolo. Cu siguranţă  nu vor avea ce cârcoti pe seama celor două femei frumoase care s-au bucurat sincer că au participat la a doua semifinală la bărbaţi şi finala la fete.

Imagini pentru Meghan Markle Kate Wimbledon Photo
Imagini pentru Meghan Markle Kate Wimbledon Photo
Imagini pentru Meghan Markle Kate Wimbledon Photo
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.