Evenimentul Zilei > Justitie > Medicul român care şi-a UCIS fosta iubită şi pe soţul ei, NU va fi extrădat
Medicul român care şi-a UCIS fosta iubită şi pe soţul ei, NU va fi extrădat

Medicul român care şi-a UCIS fosta iubită şi pe soţul ei, NU va fi extrădat

Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au hotărât că Dan Stamatiu să nu fie predat autorităţilor din Ungaria. Decizia este una definitivă.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis cererea avocatei lui Dan Stamatiu că bărbatul să nu fie extrădat, urmând ca acesta să fie judecat în ţară, în dosarul în care este acuzat de trafic şi deţinere ilegală de armă letală. 

Medicul român a fost eliberat de magistraţii de la Înalta Curte, însă acesta nu s-a bucurat prea mult timp de libertate.

Magistraţii au motivat decizia spunând că doctorul trebuie să fie judecat şi să-şi execute mai întâi pedeapsa pentru faptele săvârşite pe teritoriul României.

Doctorul urmează să fie dus joi în faţă judecătorilor de la Tribunalul Cluj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Pentru aceste fapte, medicul ar putea primi până la cinci ani de închisoare.

Dan Stamatiu a recunoscut că şi-a ucis fosta iubita şi pe soţul acesteia, după ce femeia l-a respins. Imediat după dublul asasinat, a fugit în România, dar a fost prins la Cluj.


Medic român, acuzat de o crimă ÎNFIORĂTOARE în Ungaria. Copiii victimei au fost martorii VĂRSĂRII DE SÂNGE

Un medic din Oradea a fost prins la Cluj-Napoca, joi după-amiază, după ce, pe numele său, autoritățile maghiare au emis un mandat de arestare pentru omor…Citeste mai multe AICI.


Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.