Evenimentul Zilei > Social > Mașinile plonjează în Dâmbovița pentru că lipsesc gardurile
Mașinile plonjează în Dâmbovița pentru că lipsesc gardurile

Mașinile plonjează în Dâmbovița pentru că lipsesc gardurile

După ce anul trecut două persoane și-au pierdut viața plonjând cu mașinile în Dâmbovița, ieri, alte șase au fost la un pas de o nouă tragedie. În jurul orei patru dimineaţa, la intersecţia dintre Şoseaua de Centură şi Splaiul Independenţei din Capitală, două autoturisme s-au izbit violent, una a căzut în apă cu toți cei cinci pasageri înăuntru, trei dintre ei fiind găsiţi în stare de inconştienţă, în stop cardio-respirator.

 În al doilea autoturism se afla un alt bărbat, fiind şi el transportat la spital. Toate victimele au ajuns la spital – două la Bagdasar, una la Floreasca, două la Sf. Ioan și alta la Pantelimon. Din primele cercetări reiese că accidentul, care a avut loc la intersecţia Splaiului Independeţei cu Şoseaua de Centură a Capitalei, s-a produs din cauza şoferului care a ajuns cu maşina în Dâmboviţa pentru că nu a acordat prioritate. Acesta nu este un caz singular.

Anul trecut, două persoane au murit după ce au plonjat cu maşinile în râul Dâmboviţa, în zona târglui Vitan- Bârzeşti, din cauza gardului de fier lipsă. Primăria Capitalei a anunțat că va monta parapeți de beton și limitatoare de viteză din 800 în 800 de metri, lucru făcut doar pe un singur sens.