Evenimentul Zilei > International > Mărturii cutremurătoare. Soțiile ”Califatului Morții” s-au destăinuit
Mărturii cutremurătoare. Soțiile ”Califatului Morții” s-au destăinuit

Mărturii cutremurătoare. Soțiile ”Califatului Morții” s-au destăinuit

Femeile care au locuit în ”cetatea sfântă de la Raqqa” au făcut mărturisiri cutremurătoare, despre ororile îndurate, în așa numitul ”Califat islamic” unde sclavia sexuală și setea pentru sânge, sunt ”literă de lege” ale teroriștilor, care luptă în numele Profetului.

Astfel, Khadija, care a venit în Siria din orașul Tunis să trăiască timp de trei ani în Califatul Islamic a declarat că a văzut  mulțime de crime și de nedreptăți, săvârșite de membrii SIL, care nu au urmărit cu devărat religia și legea islamică, notează  RT.com.

”Soțul meu și cu mine am făcut o mare greșeală venind acolo. Și vă sfătuiesc să nu credeți pe cei care spun că ISIS este un stat islamic, care predică Islamul și șaria și trăiește în conformitate cu învățăturile profetului Muhammed și a Coranului ”, a spus Khadija.

Potrivit acesteia, jihadiștii nu tolerează opoziția față de regimul lor și cei care nu au respectat ordinele acestora au fost decapitați.

”Toți, care se opun în fața lor,  sunt decapitați. Și oamenii nu știu când se va întâmpla acest lucru. Ei nu sunt pe calea cea dreaptă. Aceasta este starea de tiranie și implicit  Satana. Soțul meu a renunțat și mi-a spus să fac același lucru ”, a adăugat  Khadija, care a fugit împreună cu soțul său din Raqqa spre al-Mayadeen și apoi în Turcia.

În ”Cetatea Sfântă de la Raqqa” femeile și copii au suferit cele mai abominabile tratamente din partea jihadiștilor SIL, în numele Profetului.

”Au existat multe  lucruri rele  în locurile unde  au trăit femeile. Copiii sufereau de scabie, păduchi. Când  erau bolnavi, nu au primit nici un  tratament medical la  spital ”, a spus Khadija.

Ea a mai arătat faptul că femeile care au încălcat normele de conduit impuse de liderii ISIS au fost  închise în centre de detenție de către observatorii de sex feminine care erau responsabile de ”căminele de femei”.

O femeie a sângerat până  la moarte în timpul travaliului, după ce supraveghetorul dormitorului a refuzat să îi acorde ajutor medical.

”Această femeie a mers în grădină, în timp ce sângera foarte mult, a stat acolo până dimineața, pe o  vreme ploioasă și rece. Nimeni nu ia dat  atenție. Iar dimineața, soțul ei a venit, a văzut corpul ei culcat în grădină și a trecut, fără a-i acorda atenție, pentru că nu s-a întâmplat nimic, ca și cum ar fi fost un câine”, a spus Khadija.

Într-un alt caz, o femeie  s-a chinuit groaznic  după ce rugămintea ei de a fi trimisă la spital a fost respinsă, în ciuda faptului că  picioarele îi erau în stare de  putrefacție.

Potrivit lui Khadija, femeile care nu sunt sclave sexuale, nu sunt supuse așa-numitului ”jihad de sex”.

 

”Te duci la primărie și te însori. Dacă v-ați căsătorit și soțul dvs. a fost ucis, tocmai v-ați căsătorit cu un alt bărbat ”, a spus aceasta.

În calitate de sclavă sexuală, o femeie este considerată  proprietatea stăpânului  ei care poate să facă tot ce dorește cu dânsa, să o vândă sau să o dea cadou.

”Soția și cealaltă femeie,sclava sexuală , trăiesc separat. El trăiește cu ele la rândul său, o zi cu o femeie, iar a doua zi cu cealaltă”, a spus Khadija, menționând că, în ciuda statutului lor superior, soțiile legale uneori le  invidiează pe  femeile sclave Yazidi.

”Mulți bărbați iubesc fetele Yazidi mai mult decât pe  soțiile lor”,  a spus Khadija.

La 20 de ani, Nur al-Khouda, originară din Tripoli (Libia) a declarat că soțul ei s-a alăturat mai întâi unui grup Salafid unde a fost indoctrinat cu ideologia IS și apoi, a plecat în Siria.

"El m-a convins că nu este nimic rău acolo și am avut încredere în el că fiind soția lui, și m-am alăturat lui  în Siria”, a spus acesta.

Potrivit lui Nur al- Khouda, comerțul cu sclavi este o piață în expansiune în teritoriile pe care membrii SIL le controlează.

”Ei acordă multă atenție aspectului femeilor. Le-au machiat pentru a le vinde cu 15.000 de dolari iar fecioarele cu 30 000 de dolari. Tinerele sunt o simplă marfă în mâinile jihadiștilot care au vândut de pildă o fetiță de 10 ani cu 10 000 de dolari”, a conchis Nur al- Khouda.

 

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: