Evenimentul ZileiActualitateMărturia secretă a lui Dincă. „Are logică ce a spus”. News Alert

Mărturia secretă a lui Dincă. „Are logică ce a spus”. News Alert

Mărturia secretă a lui Dincă. „Are logică ce a spus”. News Alert
Familia Melencu a dezvăluit că există o declarație a lui Gheorghe Dincă ce a fost ținută secretă până în momentul de față.

Monica Melencu, mama Luizei, a dezvăluit în urmă cu câteva zile că, după ce a citit vreme de 11 ore dosarul penalndeschis pe numele lui Gheorghe Dincă, este convinsă că fiica ei nu a fost ucisă, așa după cum susțin  anchetatorii, ci a fost traficată în Italia, la o rețea de prostituție.

După luni de anchetă, procurorii DIICOT i-au arătat probele din dosarul penal, mamei Luizei. „

Eu, una, nu am văzut vreo probă că aceste două fete au fost ucise, în afară de declarația lui (n.r.- Gheorghe Dincă). Toate declarațiile date de alte persoane sunt contradictorii. Fetele, garantat și sută la sută, sunt traficate!”, a spus mama Luizei Melencu, după ce a citit dosarul penal. Mama Luizei a mai spus că după ce dosarul va fi trimis în instanță, probele vor deveni publice, iar atunci toată lumea va afla că ea a avut dreptate.

În sprijinul femeii a sărit și avocatul acesteia, Tonel Pop care a povestit că Dincă a dat o singură declarație coerentă în cazul Luizei Melencu, și anume atunci când a spus că a aruncat cadavrul Luizei în Dunăre. ”Singura declarație a lui Dincă care are logică, coerență este cea în care poveșteste cum a luat cadavrul,cum l-a dus auncat în apă și cum s-a scufundat. Când dosarul o sa fie public o să vă amintiți ce am zis eu. Coeența, absolut tot. Ca un film. Cum se scufunda, cu ce parte. Nu vreau să dau chiar amănunte, dar e credibilă 100%. Nu avea de unde să știe el detaliile alea dacă nu făcea așa în ce condiții”, a spus Tonel Pop, care a mai dezvăluit și un fapt incredibil.

După această declarație, procurorii au căutat cadavrul fetei în Dunăre, dar nu l-au găsit, fapt ce i-a făcut pe procurori să îi ceară lui Dincă, să vină cu o nouă versiune, așa apărând faza cu resturile umane găsite într-o pădure de lângă Caracal.

 


Accesează: