Evenimentul Zilei > Actualitate > Martor-cheie: Dincă făcea parte dintr-o rețea de trafic de persoane
Martor-cheie: Dincă făcea parte dintr-o rețea de trafic de persoane

Martor-cheie: Dincă făcea parte dintr-o rețea de trafic de persoane

Noi dezvăluiri incendiare sunt vehiculate în cazul tragediei de la Caracal. Un martor cheie a fost invitat de Alexandru Cumpănașu, unchiul uneia dintre victime, în cadrul unei emisiuni televiziate. Cazul în care două adolescente au sfârșit ucise de mecanicul auto Gheorghe Dincă, nu e nici pe departe încheiat.  

Martorul unchiului Alexandrei a vorbit despre legăturile lui Dincă cu o amplă rețea de trafic de persoane, care exploata sexual mai ales fete tinere. Sub protecția anonimatului, martorul a indicat inclusiv numele și adresele celor care se presupune că sunt complicii fostului mecanic auto de 66 de ani.

”Vreau să mă adresez poporului român să nu mai fim batjocoriţi şi călcaţi în picioare de instituţiile statului. Vă dau nume, cartierul Bold, lângă fabrica de pâine, domnul Tomel care se ocupă cu tuburi de oxigen vă rog să vă duceţi şi să îl ridicaţi de acasă. Vă trebuie mandat? Vă dau viaţa mea. Să îl ridice, pentru că el e capul reţelei. Tot în Bold, un anume Bebe e strungar, iar fata lui e angajata DIICOT, duceţi-vă şi luaţi-i pe ăştia repede. Până termin eu paharul cu apă, să fie ridicaţi”, a declarat martorul adus de Alexandru Cumpănașu, la România TV.

Potrivit aceleiași surse, bărbatul a susținut că despre Luiza, fata de 19 ani care a dispărut de acasă în aprilie, ar deține informații certe cum că ar fi fost forțată să întrețină relații sexuale cu mai multe persoane.

Sursa: Fanatik.ro