Evenimentul Zilei > Actualitate > Marius Șumudică: „Am luat o opțiune serioasă pentru titlu”
Marius Șumudică: „Am luat o opțiune serioasă pentru titlu”

Marius Șumudică: „Am luat o opțiune serioasă pentru titlu”

Marius Șumudică, antrenorul echipei Astra Giurgiu, a spus că se gândește la titlul din Liga I, după victoria obținută în fața Stelei, scor 1-0.

Marius Șumudică a savurat din plin victoria obținută de Astra Giurgiu, în partida cu Steaua, scor 1-0, în etapa a 19-a a Ligii I. Tehnicianul începe să se gândească la câștigarea titlului din Liga I și a afirmat că formația sa a luat o opțiune importantă pentru victoria finală.

„A fost un meci disputat, un meci tacticizat. Am câștigat pe final, puteam să bat un corner scurt, drept dovadă am trimis toți fundașii centrali în careu. În seara asta am luat o opțiune serioasă pentru titlu. Trebuie să strângem cât mai multe puncte, pentru că se înjumătățesc. Meritam această victorie. Îmi pare bine că am jucat la Pitești, nu mă așteptam să fie atât de susținuți cei de la Steaua. Dar asta înseamnă să ai echipă bună și să fii mafiot. Să bați împotriva unui public ostil! Toată săptămâna m-am ocupat de acest meci. Credeți că am dormit?”, a spus Șumudică la Digi Sport.