Colericul antrenor afirmă că vina ar fi fost a conducătorului mijlocului de transport în comun, nu așa cum inițial, informația propagată a fost că el ar fi fost vinovatul.

„Sunt cu gândul la meciul de mâine. Sunt un pic afectat şi de un incident pe care l-am trăit astăzi, fiind lovit de un troleibuz. Practic maşina mea a fost acroşată de un troleibuz şi chiar vreau să fac un apel: Oameni buni, dacă nu v-aţi săturat de cancanuri.

V-am spus de acum două luni, nu-l veţi mai avea pe Şumudică ăla de acum câţiva ani care să vină şi să fie pe toate paginile ziarelor şi să intre la toate televiziunile. Eu de două luni aproape n-am mai intrat la nicio televiziune şi încerc să evit, să mă canalizez şi să mă focusez pe ceea ce am de făcut aici. Nici n-au trecut cinci minute, m-au sunat cei de acasă, erau speriaţi, cu fel de fel de ştiri pe care le-au citit”, a spus Şumudică, în cadrul unei conferințe de presă.

Antrenorul susține că presa a transmis informații eronate despre accidentul în care a fost implicat, relatând că el l-ar fi provocat, scrie Antena3.

„Păi nu ştiu cum pot să acroşez eu troleul când sunt pe prima bandă”

„Păi nu ştiu cum pot să acroşez eu troleul când sunt pe prima bandă, dau prioritate pietonilor care veneau din sensul opus, troleul vine din spate, mă acroşează, mă aruncă doi metri şi spune că am acroşat.

Dacă vor să ia detalii să se intereseze, să vadă amiabila care s-a făcut şi în care conducătorul transportului în comun recunoaşte că a greşit şi îşi asumă toată vinovăţia.

Deci haideţi să nu mai destabilizăm, să nu mai dezinformăm lumea, să nu-i mai punem în cârcă lui Şumudică tot felul de probleme. Sunt până la un moment dat liniştit, dar atât timp cât mă atacă cineva şi când apar minciuni nu pot sta deoparte şi voi răspunde de fiecare dată”, a explicat Marius Şumudică.